2821
2789
عنوان

#نابرابری

110 بازدید | 5 پست

در این جهانی که بعضیا حسرت زیبایی دارند

بعضیا بغض توی گلوشون میشکنه برای فقرشون

بعضیا بخاطر تنهاییشون زندگیشون رو توی خفا به سر می برند

بعضیا از کم هوشیشون تحقیر میشن

بعضیا بخاطر قد بلند یا کوتاه شون مسخره میشن

بعضیا برای محروم بودن از سلامتی حسرت راه رفتن وخوردن و... دارند

بعضیا که برای نداشتن یه خانواده سالم باید جور بکشن وگذر جوونیشون رو تماشا کنن

....

هیچ عدالت و برابری وجود نداره

وگرنه که اینها همه انسانند و نباید باهم متفاوت باشند مثل پنج انگشت که همیشه گفتن برابره و هیچ وقت برابر نبود شاید از جاهای دیگه براشون جبران بشه اما این حسرتا رو هیچ وقت هیچ کس نمیتونه فراموش کنه💔

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

هیچ  جا و هیچ وقت و تو هیچ زمانی از این کره خاکی برابری وجود نداشته..تا زمانی ک امام زمانمون بیاد و روزمون و دلهامون رو سبز وشاد کنه💚:) چون اون میاد برای عدل تو این زمین..برای یکی شدن همه..توهم ناراحت نباش زندگی همین جور نمیمونه عزیزم خدا به همه روزای خوش رو میرسونه 

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ  جا و هیچ وقت و تو هیچ زمانی از این کره خاکی برابری وجود نداشته..تا زمانی ک امام زمانمون بی ...

همه که عمر طولانی ندارند اون روزا رو ببینند لابد میگید اون دنیا اما خب بازم این دنیاشون برباد رفته وچیزی که برباد بره هیچ وقت برگشت پذیر نیست

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

همه که عمر طولانی ندارند اون روزا رو ببینند لابد میگید اون دنیا اما خب بازم این دنیاشون برباد رفته و ...

اره درسته..ماییم و یه دنیا ک هر روز بدترش میکنن ادما کاریسم نمیشه کرد..

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
اره درسته..ماییم و یه دنیا ک هر روز بدترش میکنن ادما کاریسم نمیشه کرد..

🤍🤍

2790
2823
2791
2779
2792