2777
2789
عنوان

گیجی و منگی سر

| مشاهده متن کامل بحث + 33671 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت غدد لنفاوی گردن انتی بیوتیک داد بهتر شدم

سلام وقتتون بخیر چه دکتری  تشخیص دادن ک عفونت غدد لنفاوی دارید؟ اخه منم این علایم رو دارم هرجا میرم میگن پنیکه خسته شدم واقعا

بله به خاطر اضطراب بود

سلام عزیزم ببخشید میشه بگید دقیقا علاائم پنیکتون چی بود؟

واقعا دارم دیوونه میشم ی بچه کوچیک ۱/۵ سال دارم اصلا حال و‌دل خوشی ندارم زندگیم مختل شده

من اینطورم ک یهو ی حالت بدی میاد سسراغم

یهویی توی دلم هی خالی میشه چند بار پشت سر هم ( مثل زمانی ک ترن هوایی سوار میشی و میاد پایین یا حالتی ک تو دلت دارن رخت میشورن ) همزمان با این علایم بیشتر وقتا تپش قلب شدید میگیرم و ضربان و فشارم یهو میره بالا 

دپ سه باز هم حتی لرز کردم

گز‌گز شدید دست میاد سراغم 

و از همه مهمتر ی حالت گیجی و منگی تو سرم میاد ک حس میکنم میخوام بیفتم ولی نمیفتم و ووو در اخر حس ترس شدید از مرگ ک حس میکنم میخوام بمیرم

رفتم دکتر نوار مغز گرفت کفت سالمی

گفت پنیک داری اسنترا نوشته تاره میخوام شروع کنم ولی خیلی میترسم 

ام ار ای هم نوشت چون گاهی سر درد دارم 

دکتر قلب و گوش و اینا هم رفتم خسته شدم دیگه 😭

والا منم همین فکر رو میکردم چون وسواس فکری شدیدم داشتم اما بالاخره بعد از دو ماه کلنجار رفتن خوردم و ...

سلام عزیزم میشه اسم دکتر و آدرسشو بمن بدید من هم علاعم شما رو دارم 

چرا مضطربم حمله پانیک هم داشتم چند ماهه دچار بیماری ناشی از اضطراب طولانی مدتمچند وقت بی‌خوابی ام دا ...

عزیزم منم این مشکلو پیدا کردم دقیقا شرایط شمارو دارم و الانم ۱ ماهه گیج و منگی دارم 

پست شما برای چند سال پیشه 

میتونین راهنماییم کنین؟

من ۱ ماه گیج و منگم.از شبی که از اصفهان برگشتم اینجوری شدم. پنیک هم میشم ۲ ساله به خاطر از دست دادن عزیزم

دکتر گوش رفتم بتاهیساین داد ولی خوب نشدم 

نمیدونم از گوشمه یا اعصابم

کسی میتونه کمک کنه؟

کم انرژی هستم ولی سرگیجه نه اصلا اجسام دور سرم نمی‌چرخه

عزیزم تموم حالتاتو که نوشتی خوندم منم دقیقا ۱ ماه مثل شمام

الان اینجا تو نی نی سایت ثبت نام کردم فقط شمارو پیدا کنم چون نوشتتون برای چندسال پیش هست ببینم مشکل چی بود؟ چه کردین؟ حل شد؟ به راهنماییتون احتیاج دارم🙏

عزیزم تموم حالتاتو که نوشتی خوندم منم دقیقا ۱ ماه مثل شمامالان اینجا تو نی نی سایت ثبت نام کردم فقط ...

سلام عزیز مال من به خاطر حملات اضطرابی و اضطراب و استرس شدیدی بود که یک دوره چند ماهه داشتم 

با قرص های اعصابی که مصرف کردم استرس برطرف شد گیجی و منگی هم از بین رفت خود به خود 

بادام درختی به گیجی و منگی خیلی کمک میکنه 

مصرف کنید انشالله که برطرف شه خودم هم اون دوره همینکار رو کردم در کنار دارو های اعصاب 

ممنونم حتما امتحان میکنم

متاسفانه من سگمو ۲ سال پیش از دست دادم پنیک و اضطراب و استرسم شروع شد
آسنترا و اس سیتالوپرام و چند دارو اعصاب دیگه بهم دادن بدتر و بدتر شدم
فقط کلوردیازپوکساید ۵ و آلپرازولام نصف نیم بهم ساخت
۲-۳ ماه پیش دیدم حالم خوبه کلوردیازپوکسایدو قطع کردم که متاسفانه مدتیه این حالتا بهم دست میده
الان ۱۲-۱۳ روزه باز شروعش کردم ولی خوب نشدم