2777
2789
عنوان

گیجی و منگی سر

| مشاهده متن کامل بحث + 33667 بازدید | 84 پست
خب سرخود اصلا شما قرصی رو مصرف نکن مخصوصا این قرص های اعصاب . برید آزمایش بنویسه اگر تیروئیدی چیزی ن ...

آره گلم زندگیم مختل شده. دکتر واسم اسنترا والانزاپین نوشته  خریدم ولی میترسم بخورم بدتربشم

آره گلم زندگیم مختل شده. دکتر واسم اسنترا والانزاپین نوشته  خریدم ولی میترسم بخورم بدتربشم

والا منم همین فکر رو میکردم چون وسواس فکری شدیدم داشتم اما بالاخره بعد از دو ماه کلنجار رفتن خوردم و حالم خوب شد 

من پاروکستین میخوردم.  دکتر به من می‌گفت یه مدته ، همیشگی نیست که 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام . من یک سال حملات اضطرابی شدید و اضطراب مزمن دارم . به خاطر اون بود . رفتم روانپزشک قرص مصرف کر ...

من خیلی گیج و منگم چندین بار هم دچار حمله و فشار خون بالا شدم همه ازمایشاتم سالم بود الان فشارم خوب شده فقط گیجی و منگی میاد سراغم ممنون پاسخ دادین 

من خیلی گیج و منگم چندین بار هم دچار حمله و فشار خون بالا شدم همه ازمایشاتم سالم بود الان فشارم خوب ...

احتمالا پنیک دارید یا اضطراب اگر ازمایشتون چیزی نبوده 

به یک روانپزشک مراجعه کنید دارو میخورید و بهتر میشید چیزی نیست 

من هم همینطور بودم 

سلام من گیجی و منگی سر دارم اما وسایل دور سرم نمی‌چرخد زیاد سرم تو گوشیه زیاد فکر میکنم همش غمگینم در دوران بچگی تیروئید داشتم امکان داره مال تیروئید باشه اصلا خیلی غمگینم فکر میکنم یه مریضی بد گرفتم چکار کنم میخام برم دکتر عصاب روان

کم انرژی هستم ولی سرگیجه نه اصلا اجسام دور سرم نمی‌چرخه

سلام گلم شما خوب شدین؟من الان چند ماهه درگیر این مشکل هستن آزمایش و آن آر آی دادم مشکلی نبود ولی حالم خیلی بده از زندگی افتادم

والا منم همین فکر رو میکردم چون وسواس فکری شدیدم داشتم اما بالاخره بعد از دو ماه کلنجار رفتن خوردم و ...

سلام من سرترالین خوردم حدود ۳ ماه ولی خوب نشدم کم کم قطعش کردم ولی یک بار با آنتی بیوتیک یکم بهتر شدم من علاوه بر گیجی و منگی با تکون سر سرگیجه خفیف دارم چشمام تار میبینه گردن درد و سر درد دارم و خواب آلودگی شدیدالان با آنتی بیوتیک که دکتر عمومی داد خواب آلودگیم تقریبا رفع شد ولی گردن درد و سر درد و گیجی و منگی رو دارم