2777
2789
عنوان

دها شصتیا...

178 بازدید | 20 پست

سلام..من یه دهه شصتیم که تا سن بیست سالگی با هیچ پسری حرف نزدم...خواستگار میخواست بیاد بابام بدون اینکه به ما بگه رد میکرد...آرایش نمی کردیم...با دوستام هیچ وقت درباره پسرا حرف نمی زدیم..تو دبیرستان کتاب‌های  شریعتی رو به هم قرض می‌دادیم...از خودمون عکس نمی گرفتیم... به هم نامه می دادیم... نمی دونم درست بود یا نه... ولی انگار داره نسل مون منقرض میشه

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط جامع و تکنولوژی تغییر میکنه صد در صد رو ادما هم اثر میزاره

هرنسلی مشحصات خاص خودش رو داره

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

من هم دهه شصتی هستم 

اولین دوست پسرم رو کلاس پنجم دبستان پیدا کردم 

رژ لب میمالوندم تو یک تکه کیسه فریزر و میزاشتم تو لباس زیرم 

دوران دبستان کتاب های شهید مطهری رو میخوندم و با داستان راستان زندگی میکردم 😊 دوران راهنمایی عاشق شریعتی شده بودم و هبوط در کویرش روح من رو زیر رو میکرد .. 

دبیرستان پر از هیاهو و شیطنت ‌و جنگولک بازی بود برام  

مرتب تو مدرسه کیف هامون رو میگشتن ..در پی پیدا کردن عکسی از یک بازیگر یا حتی ناخون گیر🤦 

نسلل بی‌نظیری بودیم .. 

وای چه دورانی بود 😍😍. یادته جمله هایی که برای همکلاسی ها مینوشتیم . نمک در نمکدان شوری نداره .. دل من طاقت دوری نداره 😂😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خودمم دهه شصتی هستم ولی اخراش اینقدر نابود نبودم،، ولی الان ده هشتادی ها خوبن خیلی خوبن✌🏻

هوم...من اخرای هشتادم 😏🤣🖇

چشم به قلب گفت...تو عاشق میشوی،من اشک میریزم...قلب گفت... تو نگاه میکنی،من درد میکشم...𓆩ESFJ𓆪میشه برای موفقیت توی درسام و سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنی؟-زندگی زیباست...با داشته هایم🤍🖇
شیطون بودیا ،دوست پسر کلاس پنجم🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣

خیلی🤦  

خونه ی هردوتامون روبه روی هم بود و دو طبقه .. اتاق من روبه روی آشپزخونه اشون بود .. من کیبورد میزدم( ارگ) .. کیبورد رو برده بودم دم پنجره 😬🤦کم ببینه هنرم رو😅 اون هم همیشه تو آشپزخونه بود😁 

هر هفته یا ده روز یکبار هم محالی پیدا میشد که نامه ردو بدل کنیم 🤭