2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟

144 بازدید | 15 پست

چیکار کنم پسرم کمتر سرمابخوره و مریض بشه ؟من درمانده شدم .خسته ام .دیگه انرژی ندارم پسرم هر روز مریضه .از درساش عقب افتاده .خودشم خیلی اذیت میشه .میشه لطفا منو راهنمایی کنید ؟7 سالشه

ویروسه از بچه ها میگیره....سیستم ایمنی بدنشم ضعیفه زود درگیرش میکنه.... شربت مولتی ویتامین بهش بده ک ی کم جون بگیره

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نباید هوای سرد بره تو دهن و بینیش اگه بدش نمی یاد با شال دهن و بینیشو ببند 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

سیستم ایمنی بدنش رو بالا ببر گلم.

با خوردن ویتامین سی...به صورت قرص جوشان 

ویتامین ای واحد ۱۰۰۰ برای سنش مناسبه.

من به دخترم هر ۱۰ روز یکی میدم ۸ سالشه.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
ویروسه از بچه ها میگیره....سیستم ایمنی بدنشم ضعیفه زود درگیرش میکنه.... شربت مولتی ویتامین بهش بده ک ...

10 روزه دارم بهش شربت ویتامین میدم .

روحیم داغونه .از خونمون خسته شدم همش .واقعا دلم داره میترکه .دوست ندارم دیگه بره مدرسه

مدرسه میره ماسک می زنه؟هرروز بهش آب پرتقال طبیعی بالیموشیرین بده تاکمتر سرمابخوره

دلم واسش میسوزه .بهش میگم ماسک نزن اصصصلا ماسکشو در نمیاره .دائم روصورتشه .از اول مهر همش ماسک میزنه .

10 روزه دارم بهش شربت ویتامین میدم . روحیم داغونه .از خونمون خسته شدم همش .واقعا دلم داره میترکه .د ...

خب چند روز نفرستش بگو مریضه بذار استراحت کنه تو گروه معلم بفرسته تو خونه هر وقت سر حال شد باهاش کار کن

دلم واسش میسوزه .بهش میگم ماسک نزن اصصصلا ماسکشو در نمیاره .دائم روصورتشه .از اول مهر همش ماسک میزنه ...

عادت بده موقع خوراکی خوردن دستاش بشوره یا الکل بزنه،بعد موقع خوراکی خوردن ماسکش دربیار ،دوباره بزنه.الان فصل سرماست.بچه ها زیاد مریض میشن.اگه ماسک بزنه احتمال مریض شدنش کمتر میشه

خب چند روز نفرستش بگو مریضه بذار استراحت کنه تو گروه معلم بفرسته تو خونه هر وقت سر حال شد باهاش کار ...

هر دفعه مریض میشه یه هفته نمیفرستمش یه هفته میره .دوباره بچرو مریض تحویل میگیرم از مدرسه .

هر دفعه مریض میشه یه هفته نمیفرستمش یه هفته میره .دوباره بچرو مریض تحویل میگیرم از مدرسه .

چ بد اینجوری از درسش خیلی عقب میمونه...ببرش دکتر ی آمپول خشک کننده ای چیزی بهش بزنه ی دارویی بده

چ بد اینجوری از درسش خیلی عقب میمونه...ببرش دکتر ی آمپول خشک کننده ای چیزی بهش بزنه ی دارویی بده

هر دفعه مریض میشه دکتر میبرم .انتی بیوتیک و امپول میده .بخدا دیگه اعصابم نمیکشه .دلم واسش کبابه .انقدر سرفه میکنه دوست دارم خودمو بزنم .

هر دفعه مریض میشه دکتر میبرم .انتی بیوتیک و امپول میده .بخدا دیگه اعصابم نمیکشه .دلم واسش کبابه .انق ...

ویروسه اکثرا دانش آموزای مدرسه گرفتن ..بدنش ضعیف شده ... سوپ واسش درست کن تو خونه بخور روشن کن اسفندم ویروس کشه دود کن