2777
2789

اگر تهران هستید کلینیک ارتوپدی سینوهه خیلی عالیه تمام روش های درمانشون غیر جراحی هست جراحی به جز هزینه و بیهوشی خیلی وقت ها نتیجش هم خوب نیست

پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com

سلام. بله من یک نفر رو میشناسم تو شهرشون رفتند پیش دکتری که هم فیزیوتراپی میکرد هم دارو میذاشت روی گردن(طب سنتی)

یک نفر هم بهم گفت با زالو درمانی دیسک کمرش خوب شد

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من داشتم  و دارم . تنها راهش اینه کمتر کار کنی ( مخصوصا دستمال کشی )  و چیز سنگین بلند نکنی .

دکتر به من گفت عمل کن ولی من نکردم الان ده ساله که دیسک گردن دارم اوایل دردش زیاد بود و گردنبد طبی از نوع سخت بستم و بعد عادت کردم گردنمو صاف نگه دارم خدارو شکر با استراحت و کم کردن کارها الان خوبم .

گوشی دست گرفتن هم به گردن فشار میاره

این نیز بگذرد .....
کجا هستن

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷   تلفن تماس :  02126701272

از جدیدترین و به روزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

بله من داشتم  و دارم . تنها راهش اینه کمتر کار کنی ( مخصوصا دستمال کشی )  و چیز سنگین بلند ...

من همش ۲۲ سالمه برای من خفیفه ولی خیلی درد داره 

ورزش میکنید؟

یعنی امیدوار باشم منم خوب میشم بخدا گاهی میخوام خود کشی کنم 

من همش ۲۲ سالمه برای من خفیفه ولی خیلی درد داره  ورزش میکنید؟ یعنی امیدوار باشم منم خوب میشم ...

یک چیزی یادم رفت بگم، حتما زیارت عاشورا بخونید، راه رو پیدا میکنید

یک موقع یک دکتر خوبی سر راهتون قرار میگیده یک داروی خوبی یک نفر معرفی میکنه و... همش کار خداست و هممون اسباب وسیله ایم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من همش ۲۲ سالمه برای من خفیفه ولی خیلی درد داره  ورزش میکنید؟ یعنی امیدوار باشم منم خوب میشم ...

رعایت کنی خوب میشی . یا وزن گوشیت زیاده دستت می گیری گردن درد می گیری یا زیاد درس می خونی یا... در کل رعایت کنی دردش آروم میشه . فعلا مسکن بخور 

این نیز بگذرد .....