2777
2789
عنوان

🌹🌹من خیلی تغییر کردم🌹🌹

2438 بازدید | 26 پست

بماند به یادگار...

به این چند سالی که گذروندم فکر میکردم به چیزی که الان شدم... نمیدونم درسته یا غلط ولی اطمینانم بیشتره به خودم.

قبلا هرکسی بهم هرچیزی میگفت جواب نمیدادم مبادا حرفی بزنم یا کاری کنم که ناراحت بشه، خیلی توی خودم میریختم و گریه میکردم اما الان محکم جواب میدم و با کسی تعارف ندارم

اگه مورد ازار خیابانی قرار میگرفتم و نگاهای سنگین مردا و رفتارشون ازارم میداد سرمو مینداختم پایین میرفتم اما الان محکم رفتار میکنم و اجازه نمیدم طرف مقابلم به کارش ادامه بده

رابطه اشتباهمو تموم کردم و تونستم بعد از چهارسال از باتلاق خود کم بینی بیام بیرون و اون همه تحقیر رو پایان بدم و الان توی رابطه ای هستم که باهام مثل یک ملکه رفتار میشه نمی دونم سرانجام داره یا نه اما عزت نفس بهتری پیدا کردم

توی خونوادم من فرزند اخر هستم و از بقیه همیشه سرکوب و تمسخر نصیبم شده اما یک شب تو یک بحث بد با مامانم بهش فهموندم حق نداره هرجور میخواد باهام صحبت کنه و منم بهش نگاه کنم، فهموندم حیوون خونگی نیستم که قشنگ باشه و اون هرچی میخواد من بگم چشم...

توی محیط کارم اقایونی که میخوان شوخی و مسخره بازی دربیارن ، قبلا باهاشون میخندیدم ک بگم اره بامزه هستی تا ناراحت نشه  اما با خودم گفتم مسئولیتی ندارم ک بخندم واسه شوخی اونا الان سرد و محکم بهشون نگاه میکنم و از شوخی هاشون پشیمون میشن و در یک چارچوب محکم روابط کاریم رو برقرار کردم.

اگه حوصله دارین بقیه موارد رو هم بگم

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونین بچه ها من خیلی اعتماد به نفس پایینی داشتم دوستای کمی داشتم از بچگی... همیشه تنها بودم، حس اینو داشتم زشتم دوست داشتنی نیستم ک تنهام ... اما واقعا دختر قشنگی بودم ک خودش رو زشت میدید و برقراری رابطش مشکل داشت، از درونگرا بودنم متنفر بودم

برای همین اگه با کسی دوست میشدم برام بهترین و صمبمی ترین دوست به حساب میومد و همه رازهامو میگفتم و بعد ها میفهمیدم اونقدم من دوست صمیمیش نبودم 

از خودم بیستر ناراحت میشدم چرا اومدم همه چیزایی که در مورد خودم بود رو بهش گفتم و اون کم صحبت کرد از خودش 

الان یکم رفتارم کاریزمانیک تره، خودمو سریع لو نمیدم پیش طرف مقابلم و در حد کم و مربوط ب موضوع گپ میزنم با دوست یا همکار جدید و میزارم زمان بگذره و حالا جوری شده که اونا بیشتر سوال میپرسن و من اگه دوست نداشته باشم جواب میدم چطور مگه... و اون فرد دنبال این میگرده تو ذهنش ک بگه من فضول نیستم و میگه همینجوری...

و من جوابی ک نمیخوام رو نمیگم  چه برسه به اون فردی ک قبلا بودم و  نپرسیده خودش رو تخلیه اطلاعاتی میکرد

الان دوستای خیلی زیادی دارم  جوریکه حذفشون میکنم چون نمیتونم مدیریت کنم این همه دوست رو...و یسری سبک ارایشی متناسب خودم دارم ک جذابتر میشم و حس زشتی رو ندارم... الان برای خودم دوست داستنی ترم و از درونگرایی ذاتیم لذت میبرم 

دوس دارین بازم ادامه بدم؟

بگوو .. و اینکه چطوری اینقدر تغییر کردی؟؟ 

خیلی زمان گذاشتم خیلی نکته برداری کردم ، گوشی زیاد دستمه اما به خودم قول دادم استفاده مفیدم ازش داشته باشم توی پیجای اینستا میگردم مطالب مفید گوش میدم تو کانالا تلگرام و کتاب زیاد میخونم کلی نکته برداری دارم... روی خودم دارم سرمایه گذاری میکنم... یه عالمه یادداشت و تست شخصیت و تست ای کیو و ایکیو ... کلی دنبال مطالب خودشناسیم و هنوز اول راهم

خیلی زمان گذاشتم خیلی نکته برداری کردم ، گوشی زیاد دستمه اما به خودم قول دادم استفاده مفیدم ازش داشت ...

پیج ها و کانال های خوب رو معرفی کن عزیزم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
خیلی زمان گذاشتم خیلی نکته برداری کردم ، گوشی زیاد دستمه اما به خودم قول دادم استفاده مفیدم ازش داشت ...

آفرین ، منم مثل قدیم شما هستم. چطور تغییر کنم. کانال خاصی عضو شدی یا کتاب خوبی میتونی معرفی کنی بهم. 

همه چیزم رو به دیگران میگم انگار مجبورم ، آخرش هم سواستفاده میکنن. به دیگران خیلی رو میدم.همه چیز رو ازم میپرسن و منم کامل میگم. اصلا سیاست حرف زدن ندارم.