🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین
خب دیگه لاغر کن بچه هم اوردی دیگه کاری نداری برنامه تو بذار واسه کاهش وزن اصلا دور و ...
من دربه در دنبال راه چاق شدنم بخدا از خودم بیزارم
🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین
تمام وقت سرکاری؟ بچه م داری ؟ اگه با ماشین شخصی نمیری کفش اسپرت بپوش موقع رفتن زودتر حرکت کن یکی دو ایستگاه پیاده روی تند کن بدون ورزش لاغری ی کم مشکله چون ی مقدار کم میکنی بعد استپ میزنه وزنت ، یا نرم افزار ورزش در منزل نصب کن
منم چاقم ( وزنم ۶۷ قدم ۱۶۴) ولی وقتی اراده کنم رژیم بگیرم میتونم ..الان ده روزه رژیمم هفته اول دو کیلو کم کردم..نهارمو هشت تا قاشق برنج میریزم تو بشقاب میرم رو مبل میخورم سر سفره باشم میخورم ..امشب هم الویه بود کلا سه تا قاشق با نصف نون باگت بدون نوشابه و سس خوردم