2777
2789
عنوان

دلم تنگشه همین

231 بازدید | 16 پست

بعد از ۹سال رابطه (میدونم الان میگید ۹سال چرا موندی باهاش ولی وقتی عاشقش بودم چاره چی بود؟؟؟)

خلاصه بعد از ۹سال رابطه تنهام گذاشت و رفت الان ۶ماهه و هر لحظه دارم میمیرم هربار میگم دیگه بدتر از این نمیشه ولی میشه......

انقدر دلم تنگشه ک شماره‌شو ک پاک کردم دوباره سیو میکنم ک توی تنها اپلیکیشنی ک هست انلاینیشو ببینم

چطور تحمل کنم من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کات؟

یه دعوایی شد از این دعوا الکیا ک فکر میکردم بعد از یکی دو ساعت زنگ میزنه نازمو میکشه ولی نزد و بعد از ۱۱ روز خودم زنگ زدم بلاکم کرده بود با هزار مکافات تونستم باهاش حرف بزنم گفت تفاوت فرهنگی داریم و نمیشه ..... بعد از دو، سه ماه مثل امشب حالم بد بود بهش زنگ زدم با گریه شروع کردم حرف زدنو گفت تو خیلی اذیت میشی کنارت میمونم ولی ازدواج نه!

خیلی قشنگ بود نه.... بعد از ۹سال ازدواج نه کنارت میمونم مثل دوست

یه دعوایی شد از این دعوا الکیا ک فکر میکردم بعد از یکی دو ساعت زنگ میزنه نازمو میکشه ولی نزد و بعد ا ...

سخته من درکت می کنم همه مون از این موارد داشتیم ولی کم کم فراموشش کن مرد بعد ازدواج اگه آدمو نخواد خیلی سخته اذیت میشی 

غریبه ها در شب🌹
تفاوت منظورته اون چطور بود شماچطور؟

نداریم رو داریم نوشتم.....

تقریبا شبیه بودیم من حجابم درحد چند تار مو بیرونه ولی بد لباش نمیپوشم اون میگفت باید چادر بپوشی یه دوره برخلاف میلم پوشیدم و گذاشتم کنار ولی نمیدونست بعدش گفت باید مثل خواهرام تو خونه هم پیش پدرم پدرت حجاب داشته باشی👀

سخته من درکت می کنم همه مون از این موارد داشتیم ولی کم کم فراموشش کن مرد بعد ازدواج اگه آدمو نخواد خ ...

الان وسط سینه‌م داره میلرزه نمیدونم چرا یهویی انگار دارم میمیرم😭