2777
2789
عنوان

زندگیم جهنم شده 😭😭😭

306 بازدید | 15 پست

تو شهر غریبم شوهرمم هیچ خوبی نداره هیچ کاراش رو اعصابمم هست 

بمیرم برا بچشم از بس کم تحویلش میگیرم و جایی نمیریم میخابه

افسردگی دارم روز ب روز داره بدتر میشه بجز دکتر چطوری حالمو خوب کنم اونایی ک عقیده دکتر  روانشناس این چیزا دارن نظر ندن مرسی

ای خدا دلم گریه فراووون میخاد 😭

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچت چندسالشه براش کنسول بازی بگیرتاسرگرم شه یاسی دی های خوب مناسب سنش یاخانه بازی سرپوشیده ببر گاهی باهم آشپزی وکیک پزی کنید گناه داره

عزیرانیکه مشکل ناباروری وازدواج دارن درخاست بدین کمکتون میکنم دعام میکنید حتما 🥰
مهم اینه ک تو بچتو داری. شاد بزرگش کن لطفا. منم کاملا شرایطم مث توعه با این تفاوت ک بچه ندارم. خودمم ...

وای اره دلم برا بچم میسوزه دارم دق میکنم تو همچین خانواده ای داره بزرگ میشه دلم خودکشی میخاد

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
دست بچه اتو بگیر برید بیرون دور بزنید حتما باید با مرد برید بیرون  با بچه ات تو خونه بازی کن ن ...

۷ ماهشه تو این هوامریض میشه ک ،تو این اوضاع هم آدم جرات بیرون رفتن نداره

بچت چند سالشه؟ خودت پاشو و به داد خودت برس نزار اون بچه هم افسرده بشه 

هفت ماهشه

الهی بگردم💔 منن الان عصابم از دست شوهرم خیلییی خورده دلم خیلی گرفته

شوهر من انگار کمبود داره هیچکس باور نمیکنه دارم دیونه میشم

۷ ماهشه تو این هوامریض میشه ک ،تو این اوضاع هم آدم جرات بیرون رفتن نداره

بچه هفت ماهه میخابه دیگه. مگه تو این سن نباید بخابه؟اون بیرون رفتن نمیدونه چیه. شما افسردگی بعد زایمان گرفتی عزیزم. با شوهرت با زبون خودش صبحت کن و بهشون بگو شرایطتتو

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....