پریودیم عقب مینداخت🤦🏻♀️🤦🏻♀️جز اون پیشنهادی ندارین بعد عزیزم شما مربی هستین؟ مکمل قرص گلوتامی ...
گلم میخوای بهت برنامه بدم داخل خونه؟ اخه عزیزم خیلی کبد و معدت رو داغون میکنن قرص ها مخدر دارن
🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
دوستم گرفت . ولی استفاده نکرده چون فهمید بارداره.نمیدونست چکارش کنه. اصل هم بود ولی اینو یکی میگفت ...
الکارنتین شیشه ندارد
🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
عزیزم بهترین قرص لاغری نخوردن شیرینی وبرنج هست،امتحان کنید کاملا بی ضرر هست
ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
عریزم الکارنتین باید همراه با ورزش باشه که خوب کالری بسوزونی
یکی از اشناهای ما قرص لاغری خورده بوده قضیه ماله یکماهه پیش یه دختر کوچیکم داره اوایلش میگفت سردرد میگرفتم و وسواس گرفته بودم بعدش کم کم توهم میزده و پرخاشگری میکرده در اخرم یه روز غش میکنه و میبرنش بیمارستان دکترا میگن رفته کما بعد چهارروز به هوش میاد ولی با وضعیت مغزی ناجور همچنان پرخاشگری میکرده و توهم میزده میگفته من مهسا امینی و همه ی کسایی که مردنو دیدم😐خلاصه نخورید از اینجور چیزا .قرصای لاغری همه شیشه آن قرصای چاقی ام روان گردان که پف میده به آدم بعد از قطعشم برمیگرده