2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم میخوره چربی سوزه ولی باید بعدش ورزش کرد

اره دیگه گفتم تحرک لازمه

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
بچه ها نمیدونید چجوری طبیعی لاغر بشیم من سرکه سیب مصرف کردم ولی کوووووو لاغر نشدم که اهه

ورزش کن

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
نه خوب نبود برای من

من به بچه ها میگم میخورن همه جواب گرفتن عوارض هم نداره.... باید بعدش حتما ورزش کنی

من به بچه ها میگم میخورن همه جواب گرفتن عوارض هم نداره.... باید بعدش حتما ورزش کنی

پریودیم عقب مینداخت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️جز اون پیشنهادی ندارین

بعد عزیزم شما مربی هستین؟

مکمل قرص گلوتامین لوکس کپسولی بدون باشگاه لاغر میکنه؟؟؟

پریودیم عقب مینداخت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️جز اون پیشنهادی ندارین بعد عزیزم شما مربی هستین؟ مکمل قرص گلوتامی ...

عزیزم من ازتون خواهش میکنم دارو نخوری اگه هم خوردی حتماااااا ورزش کن  حداقل هم زودتر لاغر بشی و خوش هیکل هم یکمی از عوارض دارو کم بشه

ببخشید ورزش بعد قرص تا چه حدی باید باشه شرایط رفتن به باشگاه ندارم

عزیزم تو خونه ورزش کن. قرار نیست که همه برن باشگاه کخ