2777
2789

والا این صورت من با روزی ده من بادام هم جواب نمیگیره😒😒😒😒😒

خسته شدم دیگه اه

🍁🥰من دچار تنبلی تخمدانم ،اگر کسی راهکاری داره ،بهم بگه ممنون میشم🥰🍁    یه دوستی دارم که هر وقت عددهای ساعت و دقیقه ست میشه به امام زمان سلام میده😍 : ایده و بهانه‌ی قشنگیه برای سلام دادن به دلگرمی این دنیای یخ و تاریک    🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس صورتمو لذارم ببینید خوبه یا نه؟

بزار

+ما در نی‌نی‌سایت‌ از‌یک‌ برابری‌ استفاده میکنیم‌ و‌ هممون‌برابریم. _یو لای؟؟؟ +آی دونت نو؛لای؟؟نوووووو   +بیکاز کسانی که من را گزارش می زنند می‌خواهند بین من و نی نی یار نفاق برپا کنند.                  نی نی یار جان،دورت بگردم به کاربریم رحم کن دیگه شماره ندارم که بیاممممم!
والا این صورت من با روزی ده من بادام هم جواب نمیگیره😒😒😒😒😒 خسته شدم دیگه اه

عزیزم پودر جوانه گندم رو با ماست ی قاشق مخلوط کن بخور.. سیب زمینی یادت نره 

خودم واقعا جواب گرفتم 

بعد منظورت پودر جوانه گندمه درسته؟یا جوانه گندم؟بعد سیب زمینی آبپز رو چه موقعی بخوریم؟

اره پودرش رو با دو قاشق غذا خوری ماست بخور .. سیب زمینی هم همون صبح بخور ... ناشتا باشه من خودم اینجوری تو ی هفتع جواب گرفدم