2777
2789
عنوان

مشاوره کنکور

177 بازدید | 27 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر من دانشجوی پزشکی هستم و قصد دارم توی این تاپیک به سوالای بچهای کنکوری تا جایی که وقت و دانشم یاری کنه جواب بدم 

اگه سوالی دارید در خدمتم 😊

(پ.ن: اگه مطالب تاپیک به دردتون خورد برای ظهور اقا امام زمان (عج) یه صلوات بفرستید🌸) 

عزیزم برای قبولی پرستاری دانشگاه تهران و یا شهید بهشتی منطقه ۲ باید رتبه ات چقدر باشه؟

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...لطفاهرکی میتونه برای حاجت روایی ام یه صلوات مهمونم کنه  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام نظرتون راجب کلاس آنلاین چیه

بستگی به فرد داره

من مطالعه با درسنامه کتاب هارو ترجیح میدم چون وقت بیشتری برای تست زنی میمونه و تست از مهمترین مراحل یادگیریه 

اما اگه توی درس یا مبحث خاصی ضعف خیلی زیاد باشه فیلم و کلاس میتونه تاثیر بیشتری داشته باشه

عزیزم برای قبولی پرستاری دانشگاه تهران و یا شهید بهشتی منطقه ۲ باید رتبه ات چقدر باشه؟

بستگی به منطقه داره 

فک میکنم تا ۷ یا ۸ هزار منطقه دو هم شانس برای قبولی داشته باشید هرچقدر رتبه بالاتر باشه خب شانس بیشتره 

البته باید بومی گزینی و پذیرش استانی رو هم در نظر بگیریم که برای اهالی خود استان امکان پذیرش بیشتره

بستگی به فرد داره  من مطالعه با درسنامه کتاب هارو ترجیح میدم چون وقت بیشتری برای تست زنی میمون ...

یه بنده خدایی هست متأسفانه وضع مالی بدی داره کنکوریه نیاز به کمک برای مشاوره داره از دوستام بوده شما میتونید بهشون کمک کنید چون واقعا پول مشاوره نداره بده اگه میتونید درخواست دوستی بدم که یه آیدی بدید بهشون بدم 

بستگی به منطقه داره  فک میکنم تا ۷ یا ۸ هزار منطقه دو هم شانس برای قبولی داشته باشید هرچقدر رت ...

بله خودم تهران هستم خیلی ممنون عزیزم♥️♥️

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...لطفاهرکی میتونه برای حاجت روایی ام یه صلوات مهمونم کنه  

سلام عزیزم کمکم میکنی؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

سلام عزیزم  بفرما

من کلاسای کلاسینو ثبت نام کردم از همشون عقبم 

چجوری بخونم با کلاس 

اول فیلم ببینم بعد چیکار کنم؟ 

واقعا ما امیدم 😔 اگه قبول نشم یع رشته خوب خیلی بد میشه خیلی 

زیستم عالیه و فیزیکم ضعیف 

چه فصلایی رو از هر درس اولویتم باشه 

درسته مشاور دارم ولی من یکیو میخوام پا به پام باشه انگار کنکور داره 

بهم بگه این ماه این کارو قراره کنیم ، این هغته اینکارو ، امروز اینکارو تا برسیم به هدف

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)