2777
2789
عنوان

مامانا کمک

248 بازدید | 8 پست

من وارد هفتم بارداری شدم و دکترم با اینکه در مجموع خیلی بد هم نیس ولی میخوام عوضش کنم _ نظرتون بگین

دکترم دسترسی بهش سخته و یکم بیخیال هم هست

اصلا هم توضیحی نمیدوقتی میپرسم هم خیلی مختصر 

من دارم نزدیک زایمان میشم ولی هنوز هیچی نگفتم وقتی هم میپرسم میگه هنوز زوده معلوم نیس اخر اسفند باشه یا نه

نمیدونم 

ولی اگر نظرت عوض شد 

دکتر آیدا ذهبیون تو تهرانپارس 

و دکتر ساری زاده تو افسریه دکترای خوبین 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دکترتو عوض کن

منظورم اینه که عادیه این شرایط دکتر یا نه دکترا دیگه هم همینن تو تهران ؟

مثلا از چند ماهگی راجع به زایمان توضیح میدن و اینکه هستن یا نه

شماره  تماس جدا هم بهتون میدن برا موارد اورژانسی؟

منظورم اینه که عادیه این شرایط دکتر یا نه دکترا دیگه هم همینن تو تهران ؟ مثلا از چند ماهگی راجع به ...

دکتر ساری زاده شمارشو میده دکتر ذهبیون رسا شو میده 

منم روزای آخر دکترمو عوض کردم. البته دکتر قبلیم معرفیم کرد بهش 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 
منظورم اینه که عادیه این شرایط دکتر یا نه دکترا دیگه هم همینن تو تهران ؟ مثلا از چند ماهگی راجع به ...

اره شماره میدن

من دکترم واسه مریض خیلی وقت میزاره.برنامه شو میگه مثلا فلان روزها فلان جائم مشکلی داشتی بیا،شماره هم داده بود

الان هم دوباره واسه بچه دوم پیشش رفتم بازم کلی وقت گذاشت برام

دعا کن منم این ماه باردار بشم