2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟🙃🖤

82 بازدید | 14 پست

اگ ی کسی باشه (پسر) ک خیلی وقت باشه حرف نزده باشین

ی اتفافی افتاده باشه ک کلا بی خبر بشی ازش(کنکور...)

حالا بخوای پیام بدی چطور اینکارو میکنی؟

۷ ماه صبر کردم تا خودش بعد کنکور بیاد قول قبولی داده بود ولی رشته مدنظرشو نیاورد ولی بازم منتظر بودم...

ولی دیگه طاقت صبر ندارم...

حالا حس میکنم‌ حق با اونه و باید ی حالی ازش میپرسیدم

..دلم براش تنگ شده...🖤

چطوری همینطوری بی مقدمه برم بگم سلام؟😐

برام مهمه ممنون میشم از نظراتتون🧡

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم منصرف بشم

دوس ندارم بیشتر از این حالمو بد کنم...🖤

اینم بگم حس میکنم اونم منتظر پیاممه بخاطر غرورش و قبول نشدنش و... سمت من نمیاد...

اصلا ام حق با اون نیست اگه دلش تنگ میشد پیام میداد پسرای عاشق به شدت وابسته ان نه اینجوری که بعد یه ...

دورا دور حواسش بهم هست...

کلی اصا حرف نزدیم و واقعا الان نمیدونم چیکار کنم...

من اگه بودم دیگه پیام نمیدادم 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من اگه بودم دیگه پیام نمیدادم 

میخوام از بلاتکلیفی در بیام چن پیامم ندم بازم فکرم مشغول میمونه...

پیام بدم خوب برخورد کرد ک هیچی 

اگ مث سابق نبود دیگه کلا برا همیشه  قیدشو میزنم

میخوام فکرم آسوده بشه

میخوام از بلاتکلیفی در بیام چن پیامم ندم بازم فکرم مشغول میمونه... پیام بدم خوب برخورد کرد ک هیچی&n ...

اینم حرفیه دو جور میتونی پیام بدی اگه خیلی صمیمی بودین بگو چه خبرا حالی از ما نمیپرسی خیلی خوشمیگذره انگار اگه نه که میخوای خیلی رسمی طور باشه یا سلام خوبی بفرست اگه خوب جواب داد خوب ادامه بده اگه سرد بود بگو شماره فلانی میخواستم ازت بگیرم یا همچین سوالی بپرس

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

چون کنکوری هم بوده میتونی سوال کنکوری طور مشاوری چیزی بپرسی 

نمیتونم منصرف بشم دوس ندارم بیشتر از این حالمو بد کنم...🖤 اینم بگم حس میکنم اونم منتظر پیاممه بخا ...

اگر خیلی فکرت درگیرش ی پیام بده واحوال پرسی کن.بزار بیشترم اون حرف بزنه .ببین طرز حرف زدنش چطوره اگر سرد بود و زیاد چت نمیکرد بهتره زیاد کاری بهش نداشته باشی.

اینم حرفیه دو جور میتونی پیام بدی اگه خیلی صمیمی بودین بگو چه خبرا حالی از ما نمیپرسی خیلی خوشمیگذره ...

صمیمی بودیم هر روز از هم خبر داشتیم ولی نحوه چتمون رسمی بود و احترام نگه میداشتیم

صمیمی بودیم هر روز از هم خبر داشتیم ولی نحوه چتمون رسمی بود و احترام نگه میداشتیم

پس به نظر من روش دوم بهتره یه سلام شب به خیر خوبی بعد ببین جواب چی میده اگه اوکی بود و صمیمی خوب تکلیف معلومه ولی دیدی سرد و خودش گرفته و فلان بزن جاده خاکی سوال بی ربط بپرس

پس به نظر من روش دوم بهتره یه سلام شب به خیر خوبی بعد ببین جواب چی میده اگه اوکی بود و صمیمی خوب تکل ...

درسته اینطور بهتره ممنونم💚💚

درسته اینطور بهتره ممنونم💚💚

🧡

حست به من چیه من روخودم تمرکزندارم،شاغل میشم،بینیم کی میتونم عمل کنم؟ خواهرم کی خواستگارمیادبراش

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!