سلام عزیز دلم خوبی 😍 امروز دوتا تاپیک درمورد شهید محمدرضا حقیقی دیدم به دلم افتاد که تگت کنم توی این تاپیک تگت کردم ولی اسمت تگ نشد گفتم لینکش رو برات بزارم 😍😘🌷🌷شهید محمد رضا حقیقی
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
سلام عزیز دلم خوبی 😍 امروز دوتا تاپیک درمورد شهید محمدرضا حقیقی دیدم به دلم افتاد که تگت کنم توی ای ...
سلام دورت بگردم.. اگه بگم همین چند دقیقه پیش به دلم افتاد و تاپیکش رو زدم چی؟😭😭😭 دقیقا همین تاپیک رو دیده بودم.. واقعا ازت ممنونم.. واقعا ممنونم.. خیلی مراقب خودت و مهربونیات باش😭❤️ عین فرشتههایی بخدا.. پیامت رو که دیدم یه لحظه ماتم برد
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم، جز خدا..✨️🌾
سلام دورت بگردم.. اگه بگم همین چند دقیقه پیش به دلم افتاد و تاپیکش رو زدم چی؟😭😭😭 دقیقا همین تاپیک ...
خدا میدونه که چقدر دوست دارم مثل خواهرمی فداتشم 🥺 آنقدر دلت پاکه اصلا نمیدونم چه نیت پاکی داری که به دلم میافته که دوست داری توی این تاپیک باشی اصلا باورم نمیشه میدونی چیه ؟ آنقدر به یاد شهدا هستی که شهدا هم به یادتن 🥺 خوش به حالت عزیز دلم التماس دعا 🤲🙏🏼😍🥺
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)