2777
2789
عنوان

وقت اذانه و سالروز تولد این شهدا..

366 بازدید | 27 پست

واسشون صلوات میفرستی مهربون؟🙆‍♀️💚

(لطفا لطفا تاپیک شهدا رو به چیزی ربط ندید و نذارید قفل بشه🥰❤️).. اجر و پاداش کارهای خوبتون با سیدالشهدا✨️🌾

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾

سالروزشون مبارک

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم که وقت گذاشتی🥰💚

این کمتر کاری که میشه براشون کرد 😔

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

سلام عزیز دلم خوبی 😍 امروز دوتا تاپیک درمورد شهید محمدرضا حقیقی دیدم به دلم افتاد که تگت کنم توی این تاپیک تگت کردم  ولی اسمت تگ نشد گفتم لینکش رو برات بزارم 😍😘🌷🌷شهید محمد رضا حقیقی

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
سلام عزیز دلم خوبی 😍 امروز دوتا تاپیک درمورد شهید محمدرضا حقیقی دیدم به دلم افتاد که تگت کنم توی ای ...

سلام دورت بگردم.. اگه بگم همین چند دقیقه پیش به دلم افتاد و تاپیکش رو زدم چی؟😭😭😭 دقیقا همین تاپیک رو دیده بودم.. واقعا ازت ممنونم.. واقعا ممنونم.. خیلی مراقب خودت و مهربونیات باش😭❤️ عین فرشته‌هایی بخدا.. پیامت رو که دیدم یه لحظه ماتم برد

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾
سلام دورت بگردم.. اگه بگم همین چند دقیقه پیش به دلم افتاد و تاپیکش رو زدم چی؟😭😭😭 دقیقا همین تاپیک ...

خدا می‌دونه که چقدر دوست دارم مثل خواهرمی فداتشم 🥺 آنقدر دلت پاکه اصلا نمیدونم چه نیت پاکی داری که به دلم میافته که دوست داری توی این تاپیک باشی اصلا باورم نمیشه میدونی چیه ؟ آنقدر به یاد شهدا هستی که شهدا هم به یادتن 🥺 خوش به حالت عزیز دلم التماس دعا 🤲🙏🏼😍🥺

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)