2777
2789
عنوان

بیاید تلوقدا😂🙂

65 بازدید | 7 پست

خب دوستان من دانش اموز هستم و شاگرد اول کلاسمون از بچگی هر جوری که شده احترام پدر و مادرما نگه داشتم و تا جایی که شده تلاش کردم تا کمک پدر و مادرم کنم پدرم سوپر مارکتی دارن و من از مدرسه که می یام فشرده چند ساعتی درس میخونم و بعدش میرم دم مغازه ی پدرم و ایشونا میفرستم خونه تا خسته نشن خلاصه خیلی به خانوادم اهمیت میدم و خیلی برام مهمه به کسی توهین نکنم ولی متاسفانه مدرسه ها پر شده از دخترای بی تربیت 

دخترایی که گفتن زشتی های بقیه براشون یجور افتخاره و عاشق خورد کردن بقیه ان

قدم متوسطه رو به پایینه و قیافه ی معمولی ای دارم و خودتون بهتر میدونید که هممون تو جوانی یخورده دماغامون بزرگه😂 

لباسای مدرسم اتو کرده هستن و الان که سرده تیشرتای خیلی خوشگل با ست کفششونا میگیرم که حتی معلممونم ادرس جایی که تیشرتما خریده بودما واسه ی دخترش پرسید ولی اینجاش خیلی بده که با اینکه خیلی به خودم میرسم ولی بچه ها مسخرم میکنن میگن قدت کوتاه و بینیت بزرگه اعتماد به نفسما داغون کردن نمی دونم چیکار کنم دارم افسرده میشم منی که با هدف رفتم مدرسه😭

اخه واقعا برام سواله خدا چرا هممونا یکیسان نیافریده 

به کتفت بگیرشون

مهم خودتی یادت باشه

ادمی که کم داره دیگران رو مسخره میکنه انگار خودشون چه تعفه ای هستن

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                

هر کی یه ویژگی خاصی داره 

بهشون توجه نکن و فکر نکن

بیشتر خودتو دوست داشته باش😘

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کتفت بگیرشون مهم خودتی یادت باشه ادمی که کم داره دیگران رو مسخره میکنه انگار خودشون چه تعفه ای ...

بخدا اینی که منا مسخره میکنه قدش از من کوتاه تره و شبیه میمونه😭😂😂😂

بخدا اینی که منا مسخره میکنه قدش از من کوتاه تره و شبیه میمونه😭😂😂😂

واسه همین میگم دیگه

شک نکن بعد نوجوونی انقدر زیبا میشی که نگو

ما هممون اینا رو گذروندیم

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                
اخه نمیشه روزی هشت ساعت باهاشون تو یه کلاسم😑

میشه به مرور از بین میره که حتی بهت احترام هم میذارن

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸