2777
2789

مدل ۱

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق این مدلای کلبه تختم

اره اینا خیلی قشنگم مدل مونته سوری هم میگن بهشون حتی از لحاظ روانشناسی هم خوبه ولی برای اول که نوزاده خیلی ایمن نیست

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
عزیزم ازخدامیخوام هررر مدلی که گرفتی، فرزند نازت فقط توش بخنده و تو کیف کنی

مرسییی عزیزدلم، ممنونم از لبخندی که روی صورتم اوردی

از دومى خوشم اومد ولى اولى تخت كودك و نوجووانه فك كنم بيشتر بتونه استفاده كنه

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
مدل دومی کودک هست یا کامل نوجوانه و این مدلی ساختنش؟از سادگیش و طرحش خوشم اومد

ببین کودکه ولی فک کنم تا ۴ ۵ سالگی بتونه توش بخوابه 

اولی. دومنظوره. نوزاد نوجوان قطعا

میگم وقتی بچه یکم بزرگ بشه ممکنه مثلا بگه تختمو عو1 کنید؟ اخه اینا فرقشون با تختای مدل ۲ تقریبا ۳ ۴ تومنی هست میخوام ببینم ممکنه بخرم بفد چند سال دوسش نداشته باشه؟

از دومى خوشم اومد ولى اولى تخت كودك و نوجووانه فك كنم بيشتر بتونه استفاده كنه

اره از کسایی که بچه دارن نظر مرسیدم گفتن کند و کشوهاش بدردت میخوره خیلی