2821
2789
عنوان

حس ششم دارم

1066 بازدید | 211 پست

یه نمور حس ششم دارم بپرس جواب میدم.                      اگه چیزی وجوابش و میدونی لطفا نپرس 

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۵.                                          شروع رژیم ۱۰/۱۵.                                                         امروز ۱۲/۱۵ وزن کنونی ۷۶💪

اره یا نه

چیزی ک تو دلمه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کنکورم چطور میشه دانشگاهم چطوره ازاد یا دولتی 

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

سلام حالتون چطوره 

میشه بگین من امسال دوزادهم انسانیم کنکور قبول میشم یا نه؟  و چیکاره میشم؟

بعد میشی بگی  اینم بگی

من قبلا از یه دختری که یه سال ازم کوچیکتره تنفر داشتم ولی الان دوست دارم رفیقم شه

ولی ظاهرا خیلی مغروره و تاحالا حرف نزده با من( جز دو با  در حد دو سه کلمه)    بنظرت اونم منو دوست داره؟ میخواد  باهام رفیق شه؟

میشه هر حسی نسبت بهش داری بگی؟

اره یا نه چیزی ک تو دلمه

نه متاسفانه

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۵.                                          شروع رژیم ۱۰/۱۵.                                                         امروز ۱۲/۱۵ وزن کنونی ۷۶💪
نه متاسفانه

🫤🚶‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻