2821
2789
عنوان

پسر دار شدن

557 بازدید | 24 پست

بچه ها من امروز روز ۱۵سیکلمه رفتم سونو گفت فولی ۱۷ داری سمت چپ و مقداری مایع خفیف سلدوساک

کیت ام استفاده کردم امروز ۲خط همرنگ شد

برای پسر دار شدن ب نظرتون امروز اقدام کنم؟

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
اره موقشه . منم پسر میخام الهی ک بشه تخمدان پلی کیستیک ام 😔شوهرمم واریکوسل داره 😔😔

ان شالله که تیکر بارداریتون رو بزنین، 

دنبال درمان باشین و پیگیر انشالله که به زودی باردار میشین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره موقشه . منم پسر میخام الهی ک بشه تخمدان پلی کیستیک ام 😔شوهرمم واریکوسل داره 😔😔

تو پسر نداری مگه؟

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻

جنسیت بچه از همون روزی که نطفه بسته شد بیا توجه به سلول های جنسی که از شما و همسرتون بوده مشخص شده 

دیگه حتی معجزه هم جنسیت بچه رو عوض نمیکنه 

اگه پسر باشه از همین الان هست 

اگه هم دختر باشه دیگه از همین الان هست ۰

از الان فقط برای سلامت بچه اقدام کن 

اسی چندتا بچه داری چرا پسر میخوای عزیزم 

دوس دارم از هر دو جنس داشته باشم

ان شالله که تیکر بارداریتون رو بزنین،  دنبال درمان باشین و پیگیر انشالله که به زودی باردار میش ...

انشالله من دختر دارم دوس دارم پسر شه ک دیگه دوتاش داشته باشم

مامان دوتا فرشته 😍

انشالله من دختر دارم دوس دارم پسر شه ک دیگه دوتاش داشته باشم

ایشالا ک ب زودی توام چیزی ک میخوای بهت بده

برای منم دعا کنید

منم دوتا پسر دارم، سومی رو میخوام دختر بشه، 

برا پسرات چیکار کردی؟