2777
2789
دختر من سه سالشه واقعا دیگه نمیدونم دیگه تو بردی دکتر؟عکس داروهارو لطفا برام بفرس

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

انشالا ک با همینا خوب میشه عزیزم

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالا ک با همینا خوب میشه عزیزم

اون قرص سفیده سفکسیمه بر عکس گزاشتم حواسم نبود

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
سه ماهه خواهرزادهام درگیرن.... دو هفته دختر خودمم درگیره هیچی ب هیچی واقعا هیچ دارویی جواب نمیده

عزیزم منم بچه ام درگیر سه دوره آنتی بیوتیک خورده 

الانم گوشش عفونت کرده

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
اره به خدا منم از مهر درگیر این بیماری کوفتی هستیم دو تا بچه دارم یه هفته خوب میشن باز برمیگرده این ...

چند دوره آنتی بیوتیک دادی؟

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
اره به خدا دارم اماده میشم دخترم رو برای بار سوم ببرم دکتر ،پسرم رو دیشب بردم 🤒

چند دوره آنتی بیوتیک دادی