2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند روز پیش دکتر  با سونوگرافی واژینال پیداش کرد گفت 4 هفته س فقط ساک رو دید خیلی ریز و کوچیک بزور با سونوگرافی واژینال پیداش کرد 

ولی از دیشب کمر درد و دل درد شدید دارم و حالت پریودی فکر نکنم بمونه فکر کنم داره سقط میشه 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

من چند روز پیش دکتر  با سونوگرافی واژینال پیداش کرد گفت 4 هفته س فقط ساک رو دید خیلی ریز و کوچی ...

نه عزیزم بد به دلت راه نده؟ چرا نمونه اخه درد پریودی طبیعیه سونو هم لابد زود رفتی اخرین پریودت کی بوده؟

نه عزیزم بد به دلت راه نده؟ چرا نمونه اخه درد پریودی طبیعیه سونو هم لابد زود رفتی اخرین پریودت کی بو ...

واسه من طبیعی نیست دردم شدیده ول نمیکنه با استراحت هم بهتر نمیشه دیشب تا صبح از شدت درد از خواب پریدم 

آخرین پریودیم 2 آبان بود طبق پریودیم من حساب کردم باید 5 هفته و نیم تا 6 هفته باشم ولی سونوگرافی واژینال کرد گفت 4 هفته س  فقط ساک رو دید خیلی ریز و کوچیک بزور با سونوگرافی واژینال پیداش کرد خالی هم بود جسم زرد رو هم ندید

یکشنبه هفته پیش  فهمیدم باردارم 8 ساله منتظرم 3بار سقط خودبخود داشتم قلب تشکیل نمیشه تو 7 هفته می‌افتادم خون ریزی

الان از آخرین سقطم 3 سال میگذره جلوگیری نمیکردم فکر نمیکردم طبیعی بارداربشم تنبلی تخمدان دارم پلی کستیکم 

دفعه های قبلیم به زور قرص کلومیفن و متفورمین و لتروزول باردار شدم 

من تازه این ماه میخاستم وقت بگیرم از دکتر رزاقی یا عارفی علت سقط های قبلیم معلوم بشه الان اینجوری شد گیج گیجم 

مرکز سقط مکرر ابن سینا رفتم دکتر اونجا  سونو کرد ساک بود خیلی ریز و کوچیک بزور با سونوگرافی واژینال پیداش کرد گفت 4 هفته س بهم آسپرین و شیاف پروژسترون و انوکسوپارین دور ناف داد بهم گفت اگه اینم سقط بشه باید جنین اهدایی بگیرم 😭😭😭

من جنین اهدایی نمیخام بچه خودم رو میخام 😭😭😭

مطمئنم این دفعه هم سقط بشه زندگیم از هم میپاشه

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

واسه من طبیعی نیست دردم شدیده ول نمیکنه با استراحت هم بهتر نمیشه دیشب تا صبح از شدت درد از خواب پرید ...

خانومی به کسی نمیگفتی بارداری تا خیالت راحت میشد 

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
واسه من طبیعی نیست دردم شدیده ول نمیکنه با استراحت هم بهتر نمیشه دیشب تا صبح از شدت درد از خواب پرید ...

عزیزم استرس نداشته باش

در موردت دردت ب دکتر میگفتی

انشاالله ایندفعه صدای قلب نی نی و میشنوی

خانومی به کسی نمیگفتی بارداری تا خیالت راحت میشد  

به هیچ کس نگفتیم چون دختر جاریم دفعه قبل که حامله بودم و هنوز سقط نشده بود بهم گفت عه هنوز سقط نشده ما فکر کردیم اینم مثل قبلی سقط میشه دقیقا یه هفته بعد از تیکه ش سقط شد 

واگذارشون کردم به الله 

تو این 8 سال انقدر حرف و تیکه و زخم زبون انداختن اطرافیان خسته شدم از نیش

عزیزم استرس نداشته باش در موردت دردت ب دکتر میگفتی انشاالله ایندفعه صدای قلب نی نی و میشنوی

از دکتر 24 وقت دارم راهم دوره مرکز سقط مکرر ابن سینا تهران دکترم هست بهم شیاف هم داده برمم کاری از دستش برنمیاد بجز اینکه بگه استراحت کن و شیاف پروژسترون بزار 

3 بار سرم اومده میدونم 

من چند روز پیش دکتر  با سونوگرافی واژینال پیداش کرد گفت 4 هفته س فقط ساک رو دید خیلی ریز و کوچی ...

منم با واژینال دید خیلی ریز بود🥺ولی تو رحم بود 

ولی امیدتو از دست نده شایو هماتوم داری

من تو بارداری قبلم همش تو خونریری بودم