2777
2789
عنوان

دوستای باوفا سوال دارم

95 بازدید | 16 پست

من بعضی وقتا تو خونه مثلاً یخچالو باز میکنم یادم میره برا چی درشو باز کردم و چی میخوام وردارم یا امروز که بیرون بودم یهو یادم رفته بود برا چه کاری اومدم بیرون 

در حد یکی دو دیقه اینجوری میشم 

این نشونه آلزایمره؟ 

سنی هم ندارم سی سالمه چند سال پیش که پسرم به دنیا اومد برا اولین بار تو خیابون این اتفاق برام افتاد و تا الان ادامه داره راه خونه رو گم کرده بودم

منم اينطورم حرف زدن يادم ميره وقتى با كسى دارم صحبت ميكنم اينقدر خجالت ميكشم

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از شما بدترم 

دیشب شوهرم یه چی تعریف کرد ازم 

من گفتنم کی 

گفت دیشب اینجور شد یادت نی 

هر چی فکر کردم یادم نبود 

بعد اینا از مشغله ی زیاده 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

به نظرم تا دیرنشده برو دکتر

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

منم سی ویک سالمه همینجوریم‌

شمارونمید‌ونم‌ ولی من بخاطر غم‌وغصه واسترسی که داشتم اینجوری شدم‌ انقدرم هرروز دغدغه ها بیشتر میشه که حد نداره… من هرکی رومیبینم همینجوری شده

ذهن مشغوله چیکار کنه هنگ میکنه 😁

فکروخیال یا جنگ اعصاب نداری؟مثلا ی درگیرباشی با ی موضوع صب شب عصر بهش فکر کنی چون براخودم اتفاق افتاده انقدر که فکر کردم به یه موضوع که خیلی وقتا زمان و مکانم و ازیاد میبرم

اگرکه نه پیش ی پزشک بروالزایمرزودرس باشه شاید

من از شما بدترم  دیشب شوهرم یه چی تعریف کرد ازم  من گفتنم کی  گفت دیشب اینجور شد ی ...

آره منم اینجوری میشم گاهی یادم میره دیشب چی خوردم خیلی بده یا به کسی زنگ میزنم اصل کاری یادم میره

منم سی ویک سالمه همینجوریم‌ شمارونمید‌ونم‌ ولی من بخاطر غم‌وغصه واسترسی که داشتم اینجوری شدم‌ انقدر ...

آره راست میگی

هم سنای ما ازدواج نکردن ولی ما ببین کجا رسیدیم خدا آخر و عاقبتمون و بخیر کنه

واقعا نمونشو دیدین؟

نه والا ولی توی این سن واقعا یکمی زوده برای این حد فراموشی. گاهی برای هر کسی ممکنه پیش بیاد که میره تووو اتاق و یادش میره چی میخواسته و این بخاطر مشغله فکری هست. اما اگه بیشتر باشه و تایم های مابینش زیاد بشه حتما برید دکتر . مسلما دکتر علم و سواد بیشتری داره و میتونه کمکتون کنه. از کنار هر اتفاقیساده نگذرید

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
فکروخیال یا جنگ اعصاب نداری؟مثلا ی درگیرباشی با ی موضوع صب شب عصر بهش فکر کنی چون براخودم اتفاق افتا ...

اوف جنگ اعصاب پیرم کرده همش هم درگیری ذهنی دارم