2777
2789
عنوان

مهد کودک

3671 بازدید | 22 پست

پسرم سه سال چهار ماهش امروز بردمش مهد بعد مدیرشون هزینه کل یه ماهو ازم گرفت منم هول شدم دادم پسرم یه امروز فقط رفت انگاری بهش خو ش نگذشته خودمم ک محیط دیدم خوشم نیومد حس میکنم چیز خاصی یاد نمیدن فقط نگهداری میکنن زنگ زدم کنسل کردم خانمه هم گفت هزینه امروز کم میکنیم منم گفتم باشه ب نظرتون چ کلاسی بفرستم ک بهش خوش بگذره با بچه ها یه چیزیه یاد بگیر

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

فوتبال

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ساله چهار ماه

بفرستش ژیمناستیک

یا اموزشگاهایی ک کلاس کمپین و خلاقیت و نقاشی و..دارن

اینجور کلاسا بازی و اموزشِ مناسب سن ۳سال ب بالا(رِنج سنی بچه ها ک تو کلاس هستن ۳تا۴سالِ) خیلی راحت میتونن باهم بازی کنن و تو بازیا مشارکت کنن

بفرستس ژیمناستیک یا اموزشگاهایی ک کلاس کمپین و خلاقیت و نقاشی و..دارن اینجور کلاسا بازی و اموزشِ م ...

ب نظرتون مهد کودک خوب من خوشم نیومد حس کردم بچه شاد نیست اونجا 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

یعنی برنامه هفتگی ندارن؟ همه مهدها اینطوری نیستن.پسر من که فقط دوست داره بازی کنه منم چون بچه کوچیک دارم فرستادمش مهد شعر و انگلیسی و کاردستی و همه چیز تو برنامشون هست البته برای بچه تو این سن که نمیشه فشرده باشه اونا تو دفتر کارشون مینویسن چیکار کردن .اگه نمیخوای از صبح تا ظهر ببری یه کلاس که دوست داره بفرست بیشتر بچه ها ورزش دوست دارن 

یعنی برنامه هفتگی ندارن؟ همه مهدها اینطوری نیستن.پسر من که فقط دوست داره بازی کنه منم چون بچه کوچیک ...

شهریه چقدر میدی این مهدی ک میفرستم مربی هاش شاد پر انرژی نیستن

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
ب نظرتون مهد کودک خوب من خوشم نیومد حس کردم بچه شاد نیست اونجا 

من خودم پسرمو اصلا مهدکودک نبردم

دقیقا از همین سن ۳سال و ۵ماهگی بردمش تو همین کلاسا

الان ۴سال و ۳ماهشه 

کلاس کمپین و تموم کرده رفته خلاقیت(کاردستی) 

چن ترمِ نقاشی میره

کلاس قصه گویی هم میره

ژیمناستیکم رفته

من اولش هفته ای ۲روز بردمش

هردفه ۱ساعت

الان دیگه هرروز میره

از تایم کم شروع کردم ک خیلی خسته و اذیت نشه کلاسم براش تکراری و خسته کننده نشه 

اگه بچت ساکت خونه و دنبال بازی با بچه های دیگه نیست فعلا خونه نگهش دار چون هم مریضی الان زیاد هم اونطور که تو بخوای فشرده بهش چیزی یاد نمیدن پسر من نزدیک چهارسالشه گروه سنی ۳ تا ۴ سال میره ولی یه بچه زیر سه سال هست اونجا ازون خوشش اومده باهاش بازی میکنه اول سخته کم کم عادت میکنه پیش ۱ و پیش دو الان باهاشون بیشتر کار میکنن

شهریه چقدر میدی این مهدی ک میفرستم مربی هاش شاد پر انرژی نیستن

ماهی یک تومن شنبه تا پنج شنبه پسر من تو حرف زدن مشکل داشت الانم خب خوب خوب نشده ولی مهد که فرستادم خیلی جمله هارو یاد گرفت پسرم به خاطر همینمشکلش نمیتونه شعر خوب بخونه ولی هر هفته یک شعر اعداد و کلمات انگلیسی مثلا روز و شب و اندازه ها و قصه گویی و کاردستی یاد میدن