ayhafa مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 336 عنوان جاری 170 بازدید | 8 پست بچهاجاریم بچه سقط کردهمن باهاش هیچ ارتباطی ندارمباید بهش زنگ بزنم؟مادرشوهرم مبگه بزن😕 خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿 1401/09/14 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حکیم_ابوعلی_سینا عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 340 نمیدونم یه وقت فکر نکنه با خودش بگه تو خوشحالیم کاریم نداشت الان که اینجوری شده خوشحاله میخواسته ناراحتیم ببینه زنگ زده خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها -یا به قدرت بیکرانت دستانم راتوانا گردان یا دلم را ازآرزوهای دست نیافتنی خالی کن.
ayhafa مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 336 اگ قهر و اینا نیستین خو بزن دیگه قهر که نهولی یبا عید خاستم بهش نبریک بگم گوشیو روم قط کردن اما من کلا ادم کینه ای نبودم و دیدمشون ب روشون نیاوردمکلا هم دیگه شمارمو ندارن نمیدونم خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
دخترسرمایی عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 9005 نزن فکر میکنه خوشحالی اول پیام بده اگه عکس العملش خوب بود زنگ بزن .
ayhafa مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 336 نمیدونم یه وقت فکر نکنه با خودش بگه تو خوشحالیم کاریم نداشت الان که اینجوری شده خوشحاله میخواسته نار ... واقعا اینم حرفیه خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
پانداپوندا عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 12531 قهر که نه ولی یبا عید خاستم بهش نبریک بگم گوشیو روم قط کردن اما من کلا ادم کینه ای نبودم و دیدمشون ... خب در حد یه احوال پرسی زنگ بزنچون روزای بد برا همه ما هس