2777
2789
عنوان

انتقام

307 بازدید | 14 پست

مهم نیست که بهبودی ما چه مدتی طول کشیده یا پایه های معنویت فکرمان چقدر محکم هستند، ممکن است هنوز هم آرزوی مقاومت ناپذیری برای انتقام یا تسویه حساب با دیگری در خود احساس کنیم .

می‌خواهیم انتقام بگیریم .

می‌خواهیم شاهد آن باشیم همانگونه که فردی ما را عذاب داده خود نیز رنج ببرد. 

می‌خواهیم زندگی آن شخص را نیز به همان ترتیب عذاب دهد .

در واقع می خواهیم به بازی زمانه کمک کنیم .

اینها احساسات متداولی هستند ،اما مجبور نیستیم مطابق آنها رفتار کنیم .

این احساسات بخشی از خشم ما هستند اما اجرای عدالت وظیفه ما نیست .

می توانیم به خود اجازه خشمگین شدن دهیم .اینکه قدمی فراتر بنهیم و به خود فرصت دهیم تا بقیه احساسات خود را تجربه کنیم به ما کمک می کند آن رنج ، درد ،عذاب... اما هدف ما تخلیه احساسات و پایان دادن به آنها است.

میتوانیم دیگری را مسئول قلمداد کنیم و او را مقصر بدانیم اما ما که قاضی و هیئت منصفه نیستیم .عملاً در صدد انتقام بودن دردی از ما دوا نمیکند .

فقط ما را محدود نموده و عقب نگاه می دارد .

بگذرید ،بازی را ادامه ندهید .درسی را که آن موضوع داده فرا بگیرید. از آن فرد برای اینکه مطلب پر ارزشی به شما یاد داده تشکر کنید و دیگر با آن موضوع کاری نداشته باشید .

قبول کردن و بخشش یاریتان می‌کند اما نه آنگونه که دوباره به آن فرد اجازه دهید از شما استفاده کند.

بلکه نوعی از بخشش که دیگری را رها می سازد تا آزادانه مسیر خود را در پیش گیرد و در همان حال خشم و نفرت ما را نیز تخلیه می کند .چنان بخششی آزادمان میکند تا راه خود را ادامه دهیم.

امروز همانقدر که باید از عصبانی می شوم، با این هدف که مسئله خود را با دیگران حل کنم .وقتی رنجش و خشم خود را رها کردم برای **بخشش سالم** تلاش می کنم .بخششی محدود. من درک می کنم که محدودیت ها به همراه مهر و بخشش موجب پیش روی من می شود

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

@نینیجان   @جیگرطلاشم  @اردی_بهشت۷۲  

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

وقتی ما دنبال بخشش سالم باشیم دیگه دنبال وابستگی پرخوری سیگار و مواد قلیون روابط عاطفی مشروب نمیریم حتی افسردگی هم درمان میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لذتی ک در انتقام هست در بخشش نیس خیلی وقتا اسمش انتقام نیس قصاص کار انجام شده س

نظر شما هم محترمه

سلام وقت بخیر. ببخشید بابت امضاتون تاپیک های عمل اتون کحاست. نیست ک

سلام تاپیک من نیست تاپیک مایی هست یه اسم دکتر خوب برای جراحی معده

وقتی ما دنبال بخشش سالم باشیم دیگه دنبال وابستگی پرخوری سیگار و مواد قلیون روابط عاطفی مشروب نمیریم ...

وقتی از همسرت خیانت می بینی نمیشه ببخشیش ولی مثل قبل نباشی یا باید نبخشید و رفت ...

یا باید بخشید و ب زندگی برگشت !

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
وقتی از همسرت خیانت می بینی نمیشه ببخشیش ولی مثل قبل نباشی یا باید نبخشید و رفت ... یا باید بخشید و ...

اتفاقا اینجا باید واکاوی کنی که چرا با خیانت اون تو احساساتت پایین بالا میسه به کجای روح ما برخورده و تبدیل رنجش شده .... چرا من احساس بی ارزشی میکنم ... چرا حس عدم امنیت ندارم ...شاید تایید طلبی من بخطر افتاده و هزاران مطلبی که در وجود من هست و با رنجش خودسون نمایان میکنه .....بخشیدن برای به ارامش رسیدن شماست نه بیگناه کردن طرفت

وقتی از همسرت خیانت می بینی نمیشه ببخشیش ولی مثل قبل نباشی یا باید نبخشید و رفت ... یا باید بخشید و ...

اگر ببخشی بری چی قشنگتر نیست ؟؟؟

در خیانت طرفین دو صورت هست که یا باید رهاش کنی یا ول کنی بری در هر دو صورت ازار خود و خودخوری درست نیست ... من اول باید خودمو دوست داشته باشم بعد بر استس اون انتخابهایم رو بکنم چه زندگی چه کار چه دوستی یا ازدواج

اگر ببخشی بری چی قشنگتر نیست ؟؟؟ در خیانت طرفین دو صورت هست که یا باید رهاش کنی یا ول کنی بری در ...

ببخشم و برم دخترم چی میشه ؟

اون بین اشتباه پدرش و انتخاب من قربانی میشه !😓💔😔

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
ببخشم و برم دخترم چی میشه ؟ اون بین اشتباه پدرش و انتخاب من قربانی میشه !😓💔😔

مننگفتم چکار کنی فقط سوالی گفتم که منظورم اینکه ببخش ارامش میاره.... من میگم هر تصمیمی که بگیرید قشنگه اما اگر توش ارامش خودتون بیارید 

مننگفتم چکار کنی فقط سوالی گفتم که منظورم اینکه ببخش ارامش میاره.... من میگم هر تصمیمی که بگیرید قشن ...

ممنون از راهنمایی هاتون 🙏