میخوام گوشواره دخترمو عوض کنم بفروشم یکی دیگه بخرم یا همون گوشواره رو با یکی دیگه سر ب سر عوض کنم کدومش خوبه بنظرتون من زیاد با طلا سروکار ندارم نمیدونم میشه راهنماییم کنید
من عوض کردم خیلی ظرر میکنه آدم .ولی من برا دل خودم این کارو کردم قصد فروش حداقل تا پنج سال ندارم
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
تو گروهی یا دیوار بذارش واسه فروش بعد با پولش برو گوشواره جدید بخر
طلافروشا قیمت پایین میخرن
مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!
طلا رو باید ده سال یا ۵سال ی بار عوض کنی وگرنه ضرر میکنی هی تند تند تعویض کنی. من سرویس طلام سال ۹۵ خریده بودم سه میلیون. امسال فروختم ۴۴میلیون. سرویسم دست دوم بود . سال ۹۵ طلا ۱۲۰تومن بود. و خیلی سود خوبی کردم.
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
چرا میگین با معاوضه ضرر میکنه من یه تکپوش داشتم یادم نمیاد گرمی چند ولی خریدش از تعویضش ارزون تر بود که
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.