2777
2789
عنوان

چیکار کنم نوزادم همش خوابه

1490 بازدید | 12 پست

پسرم 8 روزشه همش خوابه به زور باید برای شیر خوردن بیدارش کنم اگه بیدار نکنم همچنان میخابه خیلی هم ساکته گریه نمیکنه خیلی دیگ گرسنه اش بشه نق میزنه یا گریه میکنه یا واکسن میزنن گریه میکنه وگرنه بشدت آرومه بنظرتون عادیه این همه خوابیدن نوزاد دکتر هم رفتم آزمایش گرفتن خداروشکر اوکی بود واقعا دیگه دارم نگران میشم دو ساعت یا سه ساعت میخابه به زور بیدارش میکنم

خب بخوابه خوبه که،همه نوزادا همینن کم کم ساعت خواب کم میشه،فقط دو ساعت ی بار حتما بهش شیر بده گلی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش کم کم درست میشه از منم همینجوری بود الان 2ماه و نیمشه اصلا نمی‌ذاره به کارام برسم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
عزیزم نگران نشو اره عادیه اگر دماسنج داری خونه بزار دما رو تنظیم کن خب از دمای خونه هم میتونه باشه م ...

من دکای خونه رو روی 25 درجه میزارم اما بازم خوابه این جوجه رنگی

2790
2778
2791
2779
2792