سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید،من سیکلام۲۶روزس،۱۶ابان شدم تا الان نشدم بی بی چک زدم حاله خیلی خیلی کمرنگ انداخت حتی تو عکس معلوم نبود،چند روز باید بگزره دوباره امتحان کنم؟؟؟ اینم بگما حتی رنگ c هم کمرنگ بود
خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از این مدلا بود که نوشته ۳ثانیه در ادرار نگه دارید،قطره چکونی نبود،یدونه دیگه هم دارم ولی نمیدونم الان تست کنم یا فردا که قطعی جواب بده
خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
من هاله زیاد دیدم حتی زیر دو دقیقه هالهه خیلی پررنگ انداخت که امیدوار شدم و رفتم ازمایش و منفی بود تا پررنگ نشده به خودت امید الکی نده که بعدا بخوره ذوقت
Vivera بود عزیز فک کنم ۱۰دقیقه شاید ولی دوتاشم کم رنگ بودن
از این مدلا بود که نوشته ۳ثانیه در ادرار نگه دارید،قطره چکونی نبود،یدونه دیگه هم دارم ولی نمیدونم ال ...
من شنیدم میگن اگه باردار باشی
هر ساعتی از روز بزنی مشخصه فقط ۴ساعت قبلش نه باید مایعات بخوری زیاد مثلا در حدی که تشنت شده و یکم اب بخوری مشکلی نداره بیشتر نه و۴ ساعت از اخرین ادرارت گذشته باشه