2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیدونم والا من که از دو نفر پرسیدم بهم گفتن تا عید ازدواج میکنی یعنی دوتاشون یه جواب دادن اعتقاد پی ...

از یکیشون پرسیدم تو یکسال خونه دار میشم گفت نه😭

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
نمیدونم والا من که از دو نفر پرسیدم بهم گفتن تا عید ازدواج میکنی یعنی دوتاشون یه جواب دادن اعتقاد پی ...

عزیزدل میشه ازدواج کردین تا عید به امیدخدا بیاین تاپیک بزنین که بدونیم حس ششم درسته یانه💝💝 فداتون

چند سالتونه؟؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
از یکیشون پرسیدم تو یکسال خونه دار میشم گفت نه😭

اون تاپیکی که دیروز پر بازدید شد من زدمش واستارتر بودم پرسیدم که تا عید ازدواج میکنم گفتن نه اینقدر گریه کردم بعدش همش دعاکردم خدایااا بزرگیتو نشونم بده انشاالله تا عید ازدواج کنم بیام بگم خدا از همه چیز بزرگتره وبا خدا باش وبه همه خواسته هات برس وبه حرف بنده هاش دل نبند💝💝

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
اون تاپیکی که دیروز پر بازدید شد من زدمش واستارتر بودم پرسیدم که تا عید ازدواج میکنم گفتن نه اینقدر ...

امیدمون باید به خدا باشه بعدشم با دعا میشه سرنوشت رو تغییر داد و به خواسته ها رسید

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
عزیزدل میشه ازدواج کردین تا عید به امیدخدا بیاین تاپیک بزنین که بدونیم حس ششم درسته یانه💝💝 فداتون ...

چشم حتما خودمم امیدوار شدم برام دعا کنین اگر شد یک ازدواج خوب داشته باشم 

18 سالمه گلم 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
اون تاپیکی که دیروز پر بازدید شد من زدمش واستارتر بودم پرسیدم که تا عید ازدواج میکنم گفتن نه اینقدر ...

انشاالله تا عید ازدواج عالی میکنییییی برای منم دعا کن ❤

انقد دعا کردم زودی خونه دار شیم

انشاالله یه خونه عالی و خوشگل نصیبتون بشه 

از ته دلم دعا میکنم براتون شما هم برام دعا کنین ❤