2777
2789

خدابهش صبر بده عزیزدلم منم پدرمو 21روزِ ازدست دادم واقعا سخته همه اش درحال گریه ام عیب نداره آروم میشه من شوهرم میبرم بیرون فیلم میبینم باید سرشو گرم کنید توفکرنره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدابهش صبر بده عزیزدلم منم پدرمو 21روزِ ازدست دادم واقعا سخته همه اش درحال گریه ام عیب نداره آروم می ...

عزمزمه مادرم غریب تو شهر دوره.....این دوری از خانواده و خواهراش بیشتر داغونش کرده

عزمزمه مادرم غریب تو شهر دوره.....این دوری از خانواده و خواهراش بیشتر داغونش کرده

وای خدای من😭درست مثل من منم بعد هفتم اومدم به خاطر پسر بزرگم مدرسه می‌ره گناه داره 8ساعت فاصلمونه باخانواده ام برای منم خیلی سخت میگذره اما تنها چیزی که همدمم شده این روزها خوندن قرآن واقعا آرومم می‌کنه منم خیلی بی تابی میکردم بابام اومد خواب یکی از نزدیکان گفته بود بگو بچه هام گریه نکنن خیلی اذیتم دیگه سعی میکنم خودمو آروم کنم نمازمیخونم براشون تا میرم تو فکر میگم بابا هنوز برای من زنده ای خودت کاری کن که آروم شم

۸۰ عزیزم

عزیزدلم😭خدارحمتشون کنه وباانبیا محشور شن انشالله پدرمنم 65سالشون بود اصلا باورم نمیشه قبلش باهام حرف زد یهو تلفن قطع شد همون لحظه ایست قلبی کردن ولی بیمارستان احیاشون کردن 😭نمیدونی این 8ساعت راه برام چطور گذشت تا رسیدم آی سیو بودن وبعد 6روز ازبینمون رفت می‌دونی مامانت حق داره اگه میشد بره سر مزارش خیلی آروم میشد اما واقعا دوری وحشتناکه نمی‌تونه یه مدت بره پیش خانواده اش

وای خدای من😭درست مثل من منم بعد هفتم اومدم به خاطر پسر بزرگم مدرسه می‌ره گناه داره 8ساعت فاصلمونه ب ...

آخی.....عزیزم چه شرایط مشابهی واقعا.....الهی خدا صبرتون بده خیلی دردناکه......فقط قدرت خداوندی هست که میتونه آرومتر کنه.....دقیقا پدربزرگم به خواب خیلیا میاد میگه که ناراحته از بی‌تابی های مادرم

مادرم...خودم دیدم از اشک های مادرم دریا اومده تو قبر پدربزرگم.....

آخی.....عزیزم چه شرایط مشابهی واقعا.....الهی خدا صبرتون بده خیلی دردناکه......فقط قدرت خداوندی هست ک ...

الهی بمیرم خیلی درکش میکنم واقعا سخته فقط خدا خودش صبرش بده سوره ی یس بخونه بسیار آرومش می‌کنه و بهش بگو پدربزرگت اینطوری اذیت میشه بگو اون الان جای خوبیه خیلی شرایطش بهترازماست هرکاری می‌کنه که مامانت بفهمه حالش خوبه اما چون نمیتونه انتقال بده درعذابه

الهی بمیرم خیلی درکش میکنم واقعا سخته فقط خدا خودش صبرش بده سوره ی یس بخونه بسیار آرومش می‌کنه و بهش ...

آخی چشم عزیز دلم حتما پیامتون رو میخونم براش.....خداوند پدر مهربان شما رو هم قرین رحمت کنه.....عزیز دلم

آخی چشم عزیز دلم حتما پیامتون رو میخونم براش.....خداوند پدر مهربان شما رو هم قرین رحمت کنه.....عزیز ...

چشمت بی بلا عزیز دلم برای آرامششون دعا میکنم انشالله خدا به دلش صبر بده وبه روح پدر عزیزشون ارامش💚🌹

عزيزم مادرتون چند سالشونه؟ ميتونيد تولدشون اسمشون كلاس ورزش بنويسيد مثلا پيلاتس كه خانوماي ٦٠ ٧٠ ميرن يكم روحيشون بهتر شه.

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦