2777
2789
عنوان

چی ب این بچه بدم بخوابه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 45 پست
هرروز که نمیاد یه ناهار روز جمعست

اگه بچه منو استارتر باشه یه اتاق خالی میکنن همینجا زندگی میکنن😀

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
مال منم حرف نمیزنه سرزنش میکنن ک باهاش تمرین نکردی ولی وقتی واقعا حوصله دارم کم نمی‌ذارم براش

پسره من حرف میزنه و میگه که چی میخواد و می‌فهماند بهم.. ولی کامل نه‌..

چرا سرزنش!!!!! بیخود کردن .. کی دلسوزتر از مادر؟؟

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم.. ببخشید پسره شما حرف میزنه؟؟ پسره منم ۲۳ ماهس. متولد اسفند هستش.  ولی تک کلمه ای نه ...

پسر من کمو بیش آره حرف میزنه 

آره دیگه پسر منم تک کلمه و دو کلمه ای حرف میزنه 

چجوری متولد اسفنده که ۲۳ ماهشه 

پسر من متولد ۱۳ دی ماه هست و الان ۲۳ ماه و ۱ روزشه 

چندم اسفند پسرتون دنیا اومده ؟ 

پسر من تقریبا ۴۰ . ۵۰ تا کلمه میگه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
پسر من کمو بیش آره حرف میزنه  آره دیگه پسر منم تک کلمه و دو کلمه ای حرف میزنه  چجوری متو ...

پسره منم ۱۲ اسفند..  

یعنی ۲۳ ماهه نیست هنوز 🥴😂

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
پسره منم ۱۲ اسفند..   یعنی ۲۳ ماهه نیست هنوز 🥴😂

نه عزیزم الان ۲۱ ماه و ۲ روزه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
نه عزیزم الان ۲۱ ماه و ۲ روزه 

خب پس...😐😑

عجب خنگیم من 🥺😂

یادمه وقتی بچه م کوچیک بود

یکبار صبح بچه بیدار شد

من از فرط خستگی داغون بودم

همراش بیدار شدم اومدم تو هال رو مبل دراز کشیدم

چشمام رفت رو هم شاید چند دقبقه شد پشت سرش رفتم تو اتاق دیدم کل زندگیم به گند پی پی کشیده شده

از همون تو رختخواب پی پی کرده بود

بعد نمی دونم دست کرده بود  تو پوشکش یا چی

پتو بزرگمون کثیف 

موکت اتاق

قالیچه اتاقش

یعنی شانس نداشتم حتی چند دقیقه چشمام رو هم باشه

بعدش چندساعت درگیر تمیز کاری و اعصاب خردی بودم

یعنی صبح زود بیدار میشدد همراهش باید عین فشنگ از رختخواب میپریدی بیرون تا زندگی به گند کشیده نشه

الانم بعد سالها هنوز خوابش برام معضله

دشمن خوابه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خب پس...😐😑 عجب خنگیم من 🥺😂

نه خدانکنه 

دور از جون عزیزم 🌹

این چه حرفیه 💖😘

نه خدانکنه  دور از جون عزیزم 🌹 این چه حرفیه 💖😘

فدات عزیزم..

خدا پسرت رو نگه داره برات❤

اگه بچه منو استارتر باشه یه اتاق خالی میکنن همینجا زندگی میکنن😀

اگه دختر بود میذاشتم بمونه پیشم

پسرا هم پرخورن هم پرتوقع هم اخرشم میرن طرف زنشون

چه کاریه خودمو زحمت بدم 😂😂😂😂😂

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 

وای پسرمنم۱۸ماهشه ینی جرواجرم کرده بقران 

تواین ۱۹سال من عذاب نکشیدم این بچه منوهلاک کرده ینی

هیچی نمیخوره داعم آویزون سینمه

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙