2777
2789
عنوان

چی ب این بچه بدم بخوابه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 45 پست

اخى عزيزززم🥰شيرميخوره هنوز؟چقدر منتظرم نى نى منم به دنيا بياد غذاخور بشه بهش سوپ بدم😍

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخ پسر منم بعد سه روز تازه از ساعت شیش گذاشته بخوابم، باز ده بیدارم کرده

چه میشه کرد ایشالا بزرگ میشن براشون زن میگیریم میرن بسلامتی پی کارشون بعد راحت میفتیم میخابیم

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
منم تعجب کردم وقتی میخوام بخوابم همش تصور میکنم پنج ثانیه بعدش خونه منفجر میشه میره هوا عین کارتونا

همه جارو ایمن کردیم و تقریبا چیزی نمونده بجز اسباب بازیاش و نهایت پرده رو میکشه

چه مادر با احساس مسولیتی بچه بیدار باشه که نباید بخوابی که  یهو یک کار خطرناک می‌کنه  ...

اینطوری قضاوتش نکنین. مادر هم یه آدمه، معصوم نیست، حتی حق اشتباه هم داره. اون حق داره خسته بشه

خخخخخ پسر منم بعد سه روز تازه از ساعت شیش گذاشته بخوابم، باز ده بیدارم کرده چه میشه کرد ایشالا بزرگ ...

با خانواده میاد اونوقت😀

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

دیگه عزیزم زندگی اکثر بچه دارا همینه 

پسر منم شیطون و وروجک کلی خرابکاری کل خونه بهم میریزه 

اسباب بازیاش همه وسط اتاق پخش شده 

ده دقیقه میام دراز بکشم باردارم میاد رو سرو صورتم 

فقط من شام ساعت ۷ تا ۷ و نیم شب میخوریم 

بعد دوباره ساعت ۱۰ میارم دوباره به پسرم میدم که بخوره سیر بشه 

و ساعت ده و نیم هم همیشه خاموشی میزنیم یه ده دقیقه اولش غر میزنه که بَر بَر یعنی برقو روشن کنین محلش نمیزارم میگم وقت لالاس بیا لا لا کن دیگه میاد لالا میکنه عادتش دادم مگه یه وقتایی مهمون داشته باشیم یا مهمونی باشیم پسر من ۲۳ ماهشه 

من باردارم هستم ولی خب طول روز خونه تنهام دو هفته شهر غریبم دیگه باید تحمل کنیم عصر نزار بخوابه ببرش پارک بیرون یا تو خونه باهاش بازی کن شب خسته بشه زود بخوابه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
همه جارو ایمن کردیم و تقریبا چیزی نمونده بجز اسباب بازیاش و نهایت پرده رو میکشه

غذا بدش بخوابونش خودتم استراحت کن 

صبح زود بیدار شده الان کم کم میخوابه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
دیگه عزیزم زندگی اکثر بچه دارا همینه  پسر منم شیطون و وروجک کلی خرابکاری کل خونه بهم میریزه&nb ...

سلام گلم.. ببخشید پسره شما حرف میزنه؟؟

پسره منم ۲۳ ماهس. متولد اسفند هستش. 

ولی تک کلمه ای نهایتا دو کلمه ای حرف میزنه..

نگرانشم.. 

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
چه مادر با احساس مسولیتی بچه بیدار باشه که نباید بخوابی که  یهو یک کار خطرناک می‌کنه  ...

ما چیز خطرناکی تو خونه نداشتیم مبلارو هم روش ب دیوار کردیم خودشه و اسباب بازیاش

سلام گلم.. ببخشید پسره شما حرف میزنه؟؟ پسره منم ۲۳ ماهس. متولد اسفند هستش.  ولی تک کلمه ای نه ...

مال منم حرف نمیزنه سرزنش میکنن ک باهاش تمرین نکردی ولی وقتی واقعا حوصله دارم کم نمی‌ذارم براش