2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونتم اصلا کم نمیشه الان حامله ام بهم گفتن بابت سردی رحمه میخوام بعد زایمانم درمان کنم هرجورشده خست ...

پس الان فعلا هیچ کاری نکن فقط پاهات و شکمت رو گرم نگهدار تو خونه دمپایی همش پات باشع... بعد زایمان هم میگن رحمت مثل روز اول میشه انگار تازه به دنیا اومدی و هرمشکلی داری از بین میره

قبل حاملگیم تخمک هام یکی دو بود یکی پنج عسل وتخم مرغ محلی باشیر صبح ناشنا خوردم فولیکولم اومد به نوزده باهمون حامله شدم میترستم بعد زایمان دوباره برام مشکل ساز نشه سردی رحمم

من یکسره بدون دمپاییم از این به بعد پام میکنم 

منم مهم نبود بعضی وقتا میپوشیدم کم ... ولی الان که یمدته بکوب پامه تا میرسم خونه جلو در میپوشم بعد وارد خونه میشم نپوشم پام نمیتونم بزارم زمین فک میکنم بی تاثیر نیست 

این کار و کسی انجام میده؟ مثلا جایی دکتری چیزی  یا اینکه هر کس خودشم میتونه؟؟  من اصلا ن ...

اونایی که حجامت میکنن اکثرا انجام میدن خودت واسه خودت نمیتونی بزاری باید کس دیگ ای واست بزاره و حوله گرم بزاری 

منم مهم نبود بعضی وقتا میپوشیدم کم ... ولی الان که یمدته بکوب پامه تا میرسم خونه جلو در میپوشم بعد و ...

من خیلی بچگی کردم ظرف میشستم شکمم خیس بود همش بدون دمپایی رو سرامیک عا راه میرفتم اصلا مراعات نمیکردم برام خیلی مشکل ساز شد 

عفونتم اصلا کم نمیشه الان حامله ام بهم گفتن بابت سردی رحمه میخوام بعد زایمانم درمان کنم هرجورشده خست ...

عزیزم اگه بارداری سیاهدانه نخوریا من فکر کردم میخای اقدام کنی