تودل مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9392 عنوان پاشید پاشید😁😁زود باشید زود باشید😅😅 444 بازدید | 41 پست از نمای بیرون پنجره تون عکس بدین😄چه بارونی 🤩چه برفی🤩چه آفتابی🤩ببینم درچه حاله شهرتون🤪خودمم میزارم الان امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻 1401/09/14 | 08:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11783 برف خوشگل میادددددددددددددددددددددد ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
تودل مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9392 امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
یک_عدد_دانشجوی_پزشکی عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 5319 ابری😍پنجره هم کثیفه🤣 نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .
ساراتعلیقی۳ عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 3234 کرج برف میاد خدایا شکرت😍 👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
تودل مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9392 برف خوشگل میادددددددددددددددددددددد خوش به حالتون🥺 امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30466 شهریار برفیه کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
کوهستان_98 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10608 بارون میادحسش نیست برم تا پشت پنجره.تازه بیدار شدم هنوز سیستمم لود نشده الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.
تودل مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9392 ابری😍 پنجره هم کثیفه🤣 ان شالله می بارهبعد بارش می شینی پاک میکنی حالا شیشه تو🤪 امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻