2777
2789

سلام یکی از بستگان ما، یه بچه 15 ساله داره 

میگه دخترش یکسال پیش یه دفعه ای یه عادتی 

پیدا کرد اونم اینکه یه کاری رو دو سه بار انجام می‌داد. 

مثلا چیزی میذاشت رو میز، یه بار یا دوبار دیگه ام تکرارش می‌کرد و خم میشد رو میز 

یا میخواست مقنعه بپوشه چندبار درستش می‌کرد 

ینی کامل درست میشد اما بازم از اول مرتبش می‌کرد، در و میخواست باز کنه دوبار تکرارش می‌کرد 

میگه یه مدت ترکش کرد و الان چند ماهه دوباره 

اینجوری شده، یعنی یه حرفی میخواد بزنه گاهی اوقات دوبار میزنه، کارا رو گاهی اوقات دوبار تکرار 

میکنه! 

میخواستم بدونم این اختلال حساب میشه؟ راه درمانش جز مشاور چیه؟ شرایط مشاور رفتنو ندارن 

خیلی ممنون میشم کمک کنید 🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسواس داره 

باید بره مشاوره روانشناس اگه لازم بود دارو بخوره

ولی معمولا وسواس تحت نظر یک روانشناس باسواد و عالی و تغییر تغذیه طب سنتی از مواد غذایی سرد به گرم به راحتی درمان میشه به شرط اینکه درمان رو ادامه بدید تا نتیجه مطلوب 

ز که بگریزم ز خود ؟ ای محال ...

سلام بله متاسفانه این یه اختلال که بهش میگن اختلال فکری عملی یه نوع وسواسه گاهی این جور آدما روی تمیزکاری هم وسواس میشن باید زودتر درمان بشه چون اگه پیشرفت بشه زندگیش سخت میگذره طفلی

وسواس عملیه اخ بد دردیه اون تو ذهنش با افکارش درگیره نشخوار ذهنی داره فقط از بی فایده بودن کارش بهش بگید یه نمونه رو من دیده بودم گفتم چرا اینجوری میکنی گفت با خودم میگم مثلا اگه این کارو سه بار انجام ندم خانوادم اسیب میبینن جلوش باید گرفته شه

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

وسواس داره درمانشم پیش روانپزشک نه مشاور

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

سلام بله متاسفانه این یه اختلال که بهش میگن اختلال فکری عملی یه نوع وسواسه گاهی این جور آدما روی تمی ...

راه درمانش چیه؟ 

من خودم بین اقوام طوریم که اگر با بچه ها صحبت کنم 

میتونم قانعشون منطقی صحبت میکنم و خیلی خوب قانع میشن. میشه راهشو بگید خودم یه کاری براش بکنم؟