2777
2789
عنوان

گذشته دوست پسر .

1375 بازدید | 21 پست

سلام دخترا ی سوالی داشتم گفتم تو همین تاپیک بزارم شاید سوال کس دیگه ایی هم باشه همو راهنمایی کنیم خیلی خوبه 

دخترا سوالم اینه آیا شما حالا یا اینجا متاهل داریم یا اینجا مجرد داریم آیا گذشته دوست پسر یا شوهرتون مهم بوده ک همه موارد جزییات رو بدونید راجب اون دختر مثلا پرسیدید از طرف مقابلتون بعد اونم جواب بده شما راجب ی چیزایی یکم احساس حسادت بهتون دست میده ؟؟ 

بعد مثلا چطور الان ک با این شخص تو رابطه هستین چطور با گذشتش کنار میاید؟ دوست دارم راهنمایی بشنوم مثلا یادش نمیوفتید ؟؟یا ی حس حسادت پیش نمیاد؟ یا بازم سوال براتون پیش نمیاد ؟.نکنه این با منه هنوز ب اون فک کنه چجوری بفهمیم قلبش متعلق ب خودمونه 

کنار اومدنش رو منظورمه با این موردها 

یا نه فقط در حد ی دونستن اینو میدونید و خودتون رو ب بی‌خیالی میزنید ؟؟.لطفا و لطفاً راهنمایی کنید تشکر عزیزای دلم ♥️🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول برام خیلی نهم بود تا فهمیدم نه واقعا دوسم داره بهن ثابت کرد جایگیزین نیستم براش و اصلا الان حتی خیلی وقتا فراموش میکنم

اینم بگم رابطشون مجازی بوده حتی اسم همو صدا نمیزدن به کوجیک 

که وختره بالا پایین درآورده یه روز بد بوده باهاش یه روز خوب اینم کات کرده 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

در مورد رابطه ی گذشته‌ش سوال نمی کنم. اونم خودش درک میکنه که نباید از رابطه ی قبلی حرفی زده شه و چیزی نمیگه

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره

به نظرم دونستن اینده مهم تر از گذشته س

یعنی این که بشناسی طرف ادم قابل اعتمادیه و در اینده با کسی نمیره مهم تر از اینه که بفهمی در گذشته با کسی بوده یانه

البته از یه نظر هم خوبه اونم اینه که میتونی از سرگذشتش بفهمی چطور ادمیه

مثلا با چند نفر بوده ایا ادم هوسبازیه یا نه 

چرا با اونا کات کرده نشون میده از چه چیزی بدش میاد و...

ولی نباید زیاد پرسید چون حساسش میکنی و توجه ش رو به گذشته و دخترای دیگه جلب میکنی و وقتی حسادتت رو بفهمه  از این برای اذیت کردنت استفاده میکنه

بله خودم هستم 

من  رفيقم كه باهم صميمى بوديم اومد بهم خيانت كرد رفت با عشق من دوس شد بعد عشقم اونو ول كرده حالا برگشته با خودم ميگه اونو مجازى دوس داشتم ولى تورو هميشه اينجورى دوس داشتم و دارم 

اگه قبل از من باشه اصلا برام مهم نیست 

همون قبل رو میگم دیگه مثلا می‌دونی چیه من خودم دختری ام نمیگم با کسی نبودم چرا بودم ولی طرف آدم حسابی نبود کات کردم و زود ب هر کی اعتماد نمیکنم و زود نمیرم تو رابطه..و الان در حال حاضر با کسی نیستم با خودم میگم اگه با کسی دوست شدم دوست پسرم قبل من با کسی بوده باشه باید از خودم میپرسم باید برام مهم باشه یا نه ممکنه هر کی ی گذشته ایی داشته و تموم شده همه ما آدما گذشته ایی داشتیم ک تموم شده و باید حال و لحظه فک کنیم ..خودتون باشید چی فکر میکنید یعنی میگید اصلا بی‌خیال هر چی گذشته و ادماش مهم اینه اون شخص دوستمون داشته باشه یا من براش جوری خاص باشم 

به نظرم دونستن اینده مهم تر از گذشته س یعنی این که بشناسی طرف ادم قابل اعتمادیه و در اینده با کسی ن ...

بله بله افرین عزیزم درسته راست میگه كاملا درست من حرف شمارو تاييد ميكنم از اول تا اخر متنى ك تايپ كردين درسته