2777
2789
عنوان

ترس از ازدواج رو چیکار کنم

143 بازدید | 10 پست

عاشق یکی بودم که خیلی بهم آسیب زد سر هیچ و پوچ ولم کرد از دوتا شهر متفاوت بودیم من تهران اون شهرستان ، اولش گفت میام شهر شما بعد بهونه تراشی کرد که نمیام تهران توام که نمیای شهر ما پس ادامه دادن فایده نداره جدا شدیم رهام کردم چند بارم ازش چیزایی شنیده بودم که با یه دختره تو روستاشون در ارتباطه و خیانت میکنه ولی خودش انکار میکرد من همه جوره باورش داشتم و دوسش داشتم هر چی ازش میشنیدیم باور نمیکردم ، الان که جدا شدیم خاستگار و موقعیت های مناسبی دارم ولی حسی بهشون ندارم حتی یک درصد ، بعدم همش ترس دارم کهنکنه ازدواج کنم اونم اینجوری باشه یا خیانت کنه و دروغ بگه و گولم بزنه با احساسم بازی کنه و محبتامو نبینه 😭 چیکار کنم چرا دل آدم انقدر واسه آدمای بی لیاقت تنگ میشه 😔

ببین من خودم به این چیزی که میگم رسیدم تو نهایتا میتونی زمان بذاری و طرفو تا حدودی بشناسی و با عقل و منطق تصمیم بگیری ولی ته ته ش ازدواج مثل هندونه ی دربستس هیج تضمینی وجود نداره که صددرصد ازدواجت یه ازدواج موفق باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من خودم به این چیزی که میگم رسیدم تو نهایتا میتونی زمان بذاری و طرفو تا حدودی بشناسی و با عقل و ...

بخدا ترسم از همینه ، چون پسره که عاشقش بودم و باهم در ارتباط بودیم فامیله فقط منتظره زندگی و شوهر منو ببینه میترسم زندگیم خراب بشه 

بخدا ترسم از همینه ، چون پسره که عاشقش بودم و باهم در ارتباط بودیم فامیله فقط منتظره زندگی و شوهر من ...

انشاالله که مشکلی پیش نمیاد برات

مشخصه آدم فکری هستی سعی کن این فکرارو پس بزنی با خودت بگو اصلا نظر اون چه اهمیتی داره نظر آدمی که به قول خودت کلی بهت آسیب رسونده 

انشاالله که مشکلی پیش نمیاد برات مشخصه آدم فکری هستی سعی کن این فکرارو پس بزنی با خودت بگو اصلا نظر ...

به شدت فکری ام 😔 یه چیزی میشه تا صبح خودخوری میکنم ، متلک و تیکه های خواهرش ( زنعموم) رو نمیتونم تحمل کنم ، هنوزم دوسش دارم با اینکه رفته 🤦‍♀️🥺

به شدت فکری ام 😔 یه چیزی میشه تا صبح خودخوری میکنم ، متلک و تیکه های خواهرش ( زنعموم) رو نمیتونم تح ...

الهی بمیرم برا دلت

خیلی درکت میکنم خیلی زیاد😔

ولی چه میشه کرد باید کنار اومد تلاشتو بکن که محکمتر و قویتر بشی

الهی بمیرم برا دلت خیلی درکت میکنم خیلی زیاد😔 ولی چه میشه کرد باید کنار اومد تلاشتو بکن که محکمتر ...

خدانکنه عزیزم 🥺 خیلی سختمه خیلیییی از طرفی کسی ام نمیتونم جایگزین کنم میترسم از طرف اونم آسیب ببینم 

چقدر منی

ای داد 🥺 نمی‌دونم باید چیکار کنم بخدا ، همین الان دو تا خاستگار با موقعیت خوب دارم ولی هر دو رو ندیده رد کردم اصلا حسی نمونده بخوام ازدواج کنم ، تاوانشو پس میدن من مطمئنم ، مگه الکیه بیان دختر مردمو از دین و درگاه دربیارن بعد برن پی زندگیشون ☹️