2777
2789
عنوان

خودشناسی

408 بازدید | 14 پست

میشه به من بگید برای شناختن خودتون چیکار کردید؟؟اصلا چقدر خودتون رو میشناسید ؟؟؟

چقدر از زندگی و قوانینش اطلاع دارید؟؟؟

اصلا میدونید چرا شما آمدید تو دنیا و دارید زندگی میکنید؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک سختیای زندگی باعث شد خودمو بشناسم تقریبا و ارتباطم و شناختم از خدا کمی بیشتر بشه

ببین دنیا پر از رازه و انسان شاید درصد خیلی ناچیزیش خیلی خیلی ناچیز رو بفهمه و بدونه

و میگن توی قرآن ک توی ذهن آدم و انسان نمیگنجه بزرگی خداوند 

فکر کن خدا آره خدا اونی ک خدای همه ماست خدای طبیعت خدای آدمای توی کشورهای دیگه خدای منو تو 

تست شخصیت شناسی بده بزن گوگل 

من ک سختیای زندگی باعث شد خودمو بشناسم تقریبا و ارتباطم و شناختم از خدا کمی بیشتر بشه ببین دنیا پر ...

فکر می‌کنی میشه با تست شخصیت شناسی خودمون رو بشناسیم یا اصلا مگه من شخصیتم هستم؟؟؟؟

یا آیا کسی می‌تونه متر و معیار برای شخصیت من تعریف کنه ؟؟؟

فکر می‌کنی میشه با تست شخصیت شناسی خودمون رو بشناسیم یا اصلا مگه من شخصیتم هستم؟؟؟؟ یا آیا کسی می‌ت ...

عزیزم مثلا همین که شما خودت ی سری اخلاقا داری توی تست میفهمی ک چ‌نوع شخصیتی داره قطعا می‌تونه توی پیدا کردن مسیر زندگیت تاثیر داشته باشه حتی شما تولدت هم توی ماه مثلن اسفند که باشه خودش کلی روی شخصیتت تاثیر داره

چند سالته؟

من ۲۹ سالمه 

میدونید فکر کنید یک جایی هستید که هیچ دسترسی اطلاعاتی ندارید با هیچ آدمی در ارتباط نیستید اونوقت باز هم میتونستید خودتون رو بشناسید؟؟؟یا خود شناسی ما معطوف به اینه که حتما ما از طریق دیگران و تست های شخصیتی خودمون رو بشناسیم؟؟

من ۲۹ سالمه  میدونید فکر کنید یک جایی هستید که هیچ دسترسی اطلاعاتی ندارید با هیچ آدمی در ارتبا ...

بنظرم خود شناختن معطوف فقد ب ارتباط با آدمای دیگه نیست ولی قطعا هم که تاثیر گذاره وختی تو ارتباط برقرار کنی با آدمها از طریق احساس درونت متوجه چیزایی از خودت میشی ک مثلا چی خوشحال کنندس برات یا ناراحت کننده اگر من بهت بخام کمکی کرده باشم تو جایگاه الآنم در حد خودم اینکه  راجب خدا بیشتر بدون راجب اینکه آدمها همه فرشته دارند و از طریق فرشته ها کمک ب تو رسونده میشه مثلا از طریق اعداد نمونشه ساعت جفت ببینی اینجور چیزا توی یوتیوب ببین زیاد هست این موضوع ها راجب کلا انسان و معنویت من بیشتر ب دونستن معنویت و روح انسان کنجکاوم و علاقه دارم

بنظرم خود شناختن معطوف فقد ب ارتباط با آدمای دیگه نیست ولی قطعا هم که تاثیر گذاره وختی تو ارتباط برق ...

میشه بگی از روح چه اطلاعاتی داری ؟؟و اینکه معنویت رو از چه طریقی داری دنبال میکنی؟؟؟

میشه بگی از روح چه اطلاعاتی داری ؟؟و اینکه معنویت رو از چه طریقی داری دنبال میکنی؟؟؟

عزیزم همه دنیا از انرژیه و ما آدما هم از انرژی و توی علم هم ثابت شده ک انرژی هیچ وقت از بین نمیره و فقد از شکلی ب شکل دیگه در می‌تونه بیاد ما آدما هم علاوه بر جسم ی بعد دیگه داریم ک روحه و این روح میگن خیلی خیییییییییلی وسیع تر و قدرتمند تر از جسمه یعنی اصلا روحی نباشه جسم معنا نداره

عزیزم همه دنیا از انرژیه و ما آدما هم از انرژی و توی علم هم ثابت شده ک انرژی هیچ وقت از بین نمیره و ...

میشه بیشتر با هم صحبت کنیم حالا یا اینجا یا تو نرم افزار دیگه ای 

عزیزم همه دنیا از انرژیه و ما آدما هم از انرژی و توی علم هم ثابت شده ک انرژی هیچ وقت از بین نمیره و ...

و این انرژی ک هستیم ارتعاش داره که وختی ارتعاش ما بره بالا برامون خوشاینده اتفااقای خوب جذب می‌تونه کنه 

و جدیدا من خودم فهمیدم اینکه میگن نماز نماز دلیلش اینه ک شکرگزاری ارتعاش رو بالا می‌بره و نماز هم پر از شکر گزاری از خداونده کلا هر چی ک خدا گفته انجام بدیم فقد برای کمک ب ما بوده