2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

198 بازدید | 13 پست

کسی هست که مبتلا بوده باشه؟ بیماری خیلی بدیه؟ کسایی که گرفتین خوب شدین؟ من چند ساله که این علائمو داشتم ولی نمیدونستم همچین بیماری هست تازه فهمیدم

اول یه دونه داشتم الان توی واژنمم زده 

ورودی واژنم

دارم میمیرم از استرس

دلیلش چیه

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم چطوری منتقل شده اصلا الان فهمیدم و پریودم  هفته دیگ میتونم برم😭😭😭 همسرمم چندتا دو ...

به همسرت شک نداری؟ حالا خیلی دلایل دیگه هم داره ولی ویروس هرپس بیشتر از رابطه منتقل میشه

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  
به همسرت شک نداری؟ حالا خیلی دلایل دیگه هم داره ولی ویروس هرپس بیشتر از رابطه منتقل میشه

تازه ازدواج کردم

همسرم قبل ازدواج دوس دختر داشته😑😑

امشب یه دعوای حسابی باش کردم

تازه ازدواج کردم همسرم قبل ازدواج دوس دختر داشته😑😑 امشب یه دعوای حسابی باش کردم

گلم تقریبا هم سنیم و همشهری اگه دوست داشتی باهام حرف بزنی خالی شی پیامم بده

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

اگه شک داری زگیل تناسلی هست یا نه حتما دکتر برو. من دوستم رفته بود پیش مرجان سخایی بهش گفت زگیل داری بعد تست پاپ اسمیر هم داد. با لیزر درمانش کرد چند بار بعدشم برای معاینه رفت کاملا خوب شده. نگران نباش عزیزم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز