2777
2789
عنوان

شوهرم

600 بازدید | 29 پست

بچها من یه کار خیلی بد کردم گوشیمو گداشتم خونه مادر شوهرم صداشون ظبط کردم  

مادرشوهرم داشت میگفت که شوهرم بهش گفته حوصله ندارم هر هفته  پاشم بیام میخوام سه هفته منو ببره پیش خودش  چون ما عقد کرده هستیم و شغل همسرم ی شهر دیگست

خیلییی ناراحت شدم از حرف شوهرم 

حالا نمیدونم چجوری به شوهرم بگم 

به نظرتون بهش بگم خواب دیدم تو این حرفو زدی 

شک نمیکنه من صدای مامانشو ظبط کردم  اخه دیده بود گوشیم به بهانه گم نشدن تو اتاقه

😂😂نه نگی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم

شهیدپابرهنه‌ای‌که‌حتی‌یه‌عکس‌درست‌حسابی‌هم‌نداشت ، شهیدی‌که‌ناجوانمردانه‌به‌شهادت رساندند... #برای‌شهیدمظلوممان‌سیدروح الله‌عجمیان💔🖤نام‌ویادت‌گرامی،راهت‌ادامه‌دارد...

قراره اینو بهت بگه دیگه چرا بگی خواب دیدم هروقت بهت‌ گفت نظرتو بگو

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی

فقط میتونم بگم خیلی کااااار غیر انسانی و مزخرفی کردی!

فک کن شوهرت صدای شمارو تو خونتون ضبط کنه

تازه بدبخ گفته میخام بیارمش پیش خودم نگفته کلا حوصلشو ندارم

بازم شما طلبکاری؟؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

کاهن معبد آمونی مگه خواب دیدم  چیه

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی

اصل کاری رو ول می کنن بخاطر ضبط صداشون مجرم‌میشی واز چشمشون‌می افتی وسلب اعتماد تا اخر عمر

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
فقط میتونم بگم خیلی کااااار غیر انسانی و مزخرفی کردی! فک کن شوهرت صدای شمارو تو خونتون ضبط کنه ...

دقيقا وقتي ميخواي با طرف مقابلت كاري كني تصور كن اگه خودش اون كارو باهات بكنه چه احساسي پيدا ميكني…