2821
2789
عنوان

دارم دق میکنم 😓

184 بازدید | 29 پست

این روزا خیلی داره واسم سخت میگذره هم واسه خودم هم نامزدم هیچی از نامزدی نقهمیدم همش استرس همش نکرانی خسته شدم دیکه بعضی وقتا ب جدایی فک میکنم 😣😣

احساس میکنم هرچقد بریم جلو چیزی نمیشه ن میتونیم خونه بخریم ن ی زندگی خوب داتشهدباشیم افکار دست از سرم برنمیدارن ی کاریم راه انداخته نمیگیره پول زیاد میخواد ی عالمه قرض و قصد داریم کم‌اوردم دیگه 

احساس میکنم این زندکی حقم نبود😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه از زندگی دنبال پولی قید این ازدواجو بزن  بهتره دست در دست هم زندگی خودتونو از اول بسازین ا ...

یازده سال فاصله سنی داریم همش وحشت دارم زود خدای نکرده بمیره یا زود پیر میشع واسه بچه دار شدن فرصتی نداریم همش اتسرس و فکرای بد از خودم و اقکارم بدددددم میاد 

خودم انتخابش کردم ولی نمیدونم دردم چیه 

۳۱سالشه

یازده سال فاصله سنی داریم همش وحشت دارم زود خدای نکرده بمیره یا زود پیر میشع واسه بچه دار شدن فرصتی ...

انصافا فکرت درسته 11 سال خیلی زیاده اگه از همین اول اینطور احساس داری بهتره قیداین ازدواج رو بزنی 

به حرحال بهتره خیلی چیزا رو بسنجی و با خانواده خودت مشورت کنی هر تصمیمی میگیری دست دست نکن نذار زمان بگذره بعدا پشیمون میشی

خوب تو چند سالته؟

برای چی قبول کردی ؟

نگا این فاصله سنی اصصصصصصصصصلا خوب نیست چون هیچ درکی ندارد از خواسته هات از ارزوهات 

هیچ نشاطی نمی مونه برات 

توی تاپیک های حس ششمی تکم کنید .... 
خوب تو چند سالته؟ برای چی قبول کردی ؟ نگا این فاصله سنی اصصصصصصصصصلا خوب نیست چون هیچ درکی ندارد ا ...

من۲۰ قبول کردی چیه خودم خواستم😂😐 خیلی ادم پایه ی خیلی سرزنده و شاده تا حالا من از ابن فاصله سنی چیزی ازش ندیدم ک اذیتم کنه خیلی درکش بالاس سنتی اردواج نکردیم حرف میزذیم 

نمیدونم الان چ‌مرگمههههه خیلی دوسم داره خیلی دلم براش میسوزه 

ببین فاصله سنی درجایی که علاقه باشه هیچه برای بچه ام دیر نمیشه ۳۴ ۵ هم وقت خوبیه.اگه اینجور که میگی خیلی خوبه به نظرم پاش صبر کن هنوز ی ساله انقدر سخت نگیر ما بعد ۱۲سال زندگی هنوز خونه نداریم توقعتو یکم کم کن یا خودتم تلاش کن کنار بساز زندگیتو 

ببین فاصله سنی درجایی که علاقه باشه هیچه برای بچه ام دیر نمیشه ۳۴ ۵ هم وقت خوبیه.اگه اینجور که میگی ...

واقعا احساس میکنم روانی شدم ب ی چیزایی خنده داری فک میکنم حالم از خودم بهم میخوره😣

من۲۰ قبول کردی چیه خودم خواستم😂😐 خیلی ادم پایه ی خیلی سرزنده و شاده تا حالا من از ابن فاصله سنی چی ...

عزیزم تاپیک ها دیدم هنوز عقدی؟

من با فاصله ۱۰ سال توی این زندگی مُردم 

توی تاپیک های حس ششمی تکم کنید ....