2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول خدا قوت... بعدم بیدار شد فقط آب بده.. دیگه ۳ ۴ روزی بهانه و گریه داره ناچارا

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

کاش آروم آروم می گرفتی که نه خودت اذیت شی نه بچه

تعداد دفعات شیر خوردن رو هر سه چهار روز یه بارش رو کم می کردی تا می رسید به روزی یک مرتبه،بعد هم روزی یک مرتبه رو یکی دو هفته ادامه می دادی،یه وقت می دیدی هم بچه و هم خودت یادتون رفته شیر دادن

بهتره سه شب اول رو وقتی خوابه و میخواد بهش بدین.یعنی واقعا خواب باشه و بعدا یادش نیاد .شب چهارم خودش ...

عزیزم من دیشب و امروز کلا ندادم بهش الان بهش بدم شیرم مسموم نیست

منم دوهفته اس از شیرگرفتم،۱۸ماهش شد چون همش شیرمیخورد غذا نمیخورد مجبور شدم زود بگیرم!درد سینه ۳،۴ روز تحمل کنی خوب میشه،البته من هنوزم فشار بیاد دردمیکنه یه کم!دختر من یه شب گریه کرد بعدش بیدارمیشه آب یا شیر تو فنجون میدم میخوره میخوابه باز

منم دوهفته اس از شیرگرفتم،۱۸ماهش شد چون همش شیرمیخورد غذا نمیخورد مجبور شدم زود بگیرم!درد سینه ۳،۴ ر ...

پسر منم ۱۸ماهشه و به دلیل نخوردن غذا ازش گرفتم پس به نظر شما ندم بهش الان که خوابه

گلم شیرم فاسد نیست الان؟از دیروزصبح ندادم بهش

نه دوباره شیر ندی دیگه ولت نمیکنه حالا که گرفتی دیگه اصلا نزار سمت سینه ات بیاد!سختیش همین ۲،۳روزه اوله! منکه یه هویی دیگه ندادم اتفاقا راحتتر از بچه های دیگه ام جدا شد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز