میوو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 1935 عنوان از شیر گرفتن 76 بازدید | 4 پست سلام پسرم 19ماهشه از شیرگرفتمش دیروزازصبح ساعت9صبح دیشب خیلی بد قلبی کرد امشبو نمیدونم بیدار میشه یانه اما یه مشکل هست سینه هام به شدت آبسه کردن و درد میکنن کسی تجربه ایی داره 1401/09/14 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرمهلا عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 494 برگ کلم سفید بزار روی سینت درد و ورم ش رو کم میکنه... هر دو سه ساعت یک برگش رو بزار خیلی خوبه. ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..
fertala عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 5499 میگن تو زمستون و سرما نباید از شیر بگیری.البته قدیمیا میگن.دختر من ۲۰ ماهشه میخوام اسفند از شیر بگیرم.الان شبا شیرخشک میدم.نمیدونم چطور شیرپاستوریزه بدم چون نمیخوره. از مزش بدش میاد کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁
fertala عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 5499 ابسه نکرده پر شیر شده.دستات رو با اب سرد خیس کن بزن روش تا شیرت برگرده.من سر پسرم اینکارو کردم.و عرق برگ درخت گردو هم خوردم خوب بود.میگن شیر رو یکم بدوش بعد بریز پای درخت.😁 کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁
momdanyar عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 1622 هروقت سینه هات پر میشه بدوش بریز دور تا خودش به مرور کم میشه بعد خشک میشهمیتونی هم بدوشی تو لیوان بدی بچت بخوره فکر میکنه شیرپاستوریزه هست😁فقط جلوی چشم بچه اینکار و نکن تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد