ن نیتم این بود ک آزمایشم در مورد جنسیت بچم درسته یا شنبه شوند آنومالی چیز دیگه میگه
اینو بگو عزیزم ممنون
همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
چون نيتتو نميدونستم اينجوري در اومد ميشه گفت قبلا از ازمايشت ناراحت شدي الان جواب دلخواهتو به ...
اگه درست بود حتما میام میگم ده تا پرسشنامه دیگه برات پر میکنم چون درست متوجه شدی
همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
چون نيتتو نميدونستم اينجوري در اومد ميشه گفت قبلا از ازمايشت ناراحت شدي الان جواب دلخواهتو به ...
اونیم ک کلی گفتی درسته .یکبار جدا شدم والان دوباره ازدواج کردم ولی چون نیتم اون بود پس شنبه خوشحال میشم ایشالله