2821
2789
عنوان

تك نيتي

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 59 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه

چرا منو جواب ندادین

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
مراقب باش چيزي گم نكني  ازدواج دوم، تجديد فراش

پر کردم براتون طولانی بود یکم

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
آزمایشم درسته یا شنبه سونو چیزه دیگه میگه 

این بود نیتم

شكست عشقي داشتي قبلا كه الان جبران ميشه يه فرد مياد تو زندگيت يا هست كه حس خوب عاشقي بهت ميده

ن نیتم این بود ک آزمایشم در مورد جنسیت بچم درسته یا شنبه سونو آنومالی چیز دیگه میگه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز