2777
2789

https://t.me/+higmucWS6Lw0NTE8

روی لینک کلیک کنید و سپس باز کردن رو بزنید

اقدامی های گل🥳😍✋

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣

خب توضیح کامل بده پریودت عقب افتاده؟علائم داری؟

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو دکتر چکاب کامل مینویسه

هم ازمایش هم سونو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

سلام به نظرم ی سونو یا ی چکاب برو برای اینکه خیالت هم راحت باشه که مشکلی وجود نداره و هرزمان خواستی اقدام کنی مانعی نداشته باشی تازه بخوای برای درمان اقدام کنی انشاالله که در سلامت کامل هستی

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
خب توضیح کامل بده پریودت عقب افتاده؟علائم داری؟

نه میخوام ببینم مشکلی ندارم اخه یکی گفت الان برو ازمایش و سنو بعد تا هر وقت بچه نیاوردی خیالت راحته که سالمی هر موقع اقدام کنی باردار میشی

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

سلام به نظرم ی سونو یا ی چکاب برو برای اینکه خیالت هم راحت باشه که مشکلی وجود نداره و هرزمان خواستی ...

اره مامانمم همینو میگه آزمایش که دادم گفت مشکل نداره فردا هم نوبت گرفتم تا برم سنو بنویسه حالا گفتم برم یانه؟

ازمایش رفتم

پس خوبه سونو رو هم برو

خاطرت جم میشه ازسمت خودت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اره مامانمم همینو میگه آزمایش که دادم گفت مشکل نداره فردا هم نوبت گرفتم تا برم سنو بنویسه حالا گفتم ...

برو عزیز... داری میری برا سلامتیت .. 

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
برو پیش دکتر زنان مشاوره بگیر ،ولی قرص مصرف نکن چون ضررش بیشتره 

ببخشید یک سوال دیگه

رفتم پیش دکتر میگه زیاد پیشگیری نکن و اینا الان فقط با قرص پیشگیری عوارض داره یا هرروشی ؟

ببخشید یک سوال دیگه رفتم پیش دکتر میگه زیاد پیشگیری نکن و اینا الان فقط با قرص پیشگیری عوارض داره ی ...

اصل خودتی وهمسرت ،که بهترین روش پیشگیری که دکتر هم میگه بصورت طبیعی هست ولی قرص خیلی ضرر داره چون خواهرم مصرف کرده دارم می گم 

که دارو باعث کیست و بهم ریخت هورمون و... میشه