اقا من ی پسر عمو دارم ک از بچگی خوشم میومد ازش🙂
اونموقع مثلا ۷ ۸ سالم بود اون ۱۰ سالش بعد جایی جمع میشدیم با فامیلامون من فقط دلم میخواست با اون بازی کنم یا تو تیمه اون باشم، بعد اون برعکسِ من هیچ علاقه ای ب بازی کردن با من نداشت و هرکیو ک بگی ترجیح میداد الان من( البته بگم تا قبل این ک من ذوق و شوق نشون ندم خوب بودیم باهم) گذشتو یکم بزرگتر ک شدم حسم از بین ک نرفت هیچ، بیشترم شد حتی، ولی خب اونموقع مثلا دوست داشتن ک نمیدونستم چی بود، اینجوری بودم ک وقتی با بقیه دخترای فامیل حرف میزد حسودیم میشد بعد رفتنش میرفتم ب دختره میگفتم نبینم حرف میزنین باهم🤣🤣🤣 ۱۶ سالم ک شد دیدم اقااا واقعا میخوامش هیچ جوره از بین نمیره حسم، بعد تو یکی از مراسما جمع بودیم همه باهم، داشتم با خواهرش ک هم سن خودمه دردو دل میکردم ک یکی از این بچه خورده ها اومد گف چیه داری از داداشش میپرسی ازش؟🤦🏻♀️اونجا بود ک اونم فهمید ولی اصلا واکنش بدی نشون نداد خدایی چون از بچگی باهم بزرگ شدیم، اخرای مراسم بود همون بچهه رفت ب پسر عموم گف ک فلانی(یعنی من) خوشش میاد ازت چرا نمیفهمی... اونجا بود ک هرکیم ک نمیدونست فهمید🤣اونم خیلی جدی دایورتم کردو رفت فهمیدم دل ب دل راه نداره واقعا=) دیگ بعد از اون سعی کردم هرجا اون بود نرم انقد ک ضایع شده بودم پیشش...نزدیکای دو س سال بود ندیده بودمش تا همین ی هفته پیش ک پدر بزرگ مادریش فوت کرد و ما از اونجایی ک فامیل بودیم با اوناهم مجبور شدیم بریم، اینم بگم ک نسبت ب دو س سال پیش من خیلی تغییر کردم( قد کشیدم، دماغمو عمل کردم، موهامو رنگ کردم و ...) خلاصه وقتی همو دیدیم ن سلام علیکی کردیم باهم و ن طولانی نگاه کردیم همو ( در حد همون چشم ادم ب یکی افتادن) گذشتو ما دو س شب خونه ی اونا بودیم و همش تا نگاش میکردم میدیدم داره از قبل نگاه میکنه منو🤣 باز جمع و جور میکردم خودمو بازم دفعه ی بعدی همین اش بودو همین کاسه. دیگه یجا بلند شدم واسه طبقه ی بالا چایی ببرم ک دیدم زود از جاش پاشد و زودتر از من رف سر پله ها، نگام ک بهش افتاد برگشت گف خوب هستین شما؟ گفتم مرسی ممنون و رد شدم، اولین باری بود ک حرف میزد باهم و سر همین ی جمله ی کوتاه تا الان هنگم، اصن پیش نیومده بود همچین چیزی ک نگام کنه و حرف بزنه باهام... تازه فک میکنم حسمم برگشته نسبت بهش😬🤦♀️میخواستم بپرسم بنظرتون راه داره باهم اوکی شیم؟ هفته ی بعد ی مراسم داریم ک قراره ببینمش بنظرتون ب چ بهانه ای حرف بزنم باهاش؟