2777
2789

عزیزم اصلا جای نگرانی نداره الان دیسک گردن با روش های کاملا غیر جراحی مثل اوزون تراپی و فیزیوتراپی قابل درمان ، باید با تجویز پزشک از گردنبند طبی استفاده کنید و کارهای سنگین هم انجام ندید

دکتر خوب ، داروی مسکن ، آتل و اصلا به جراحی فکر نکن چون خیلی خطرناک و گاها عوارضش خیلی بیشتر

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر تهران هستین پیشنهاد میکنم به کلینیک سینوهه سر بزنید
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

تماام روش های درمانشون غیر جراحی هست

پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن
این پیج اینستاشون
اینم کانال تلگرامشون
اینم آدرس سایتشون

من خواهرشوهر دیسک کمرشون با ماساژ درمانی درست کرد‌ 

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊